premium na rapidu Vyřešeno
premium na rapidu Vyřešeno
tak neska mě došla trpělivost a chcu koupit premium na rapida na rok ale je to drahý a tak bych chtěl jít na půl z někým nebo mezi 3 klidně, ale chcu se zeptat jestli někdo nevíte jestli nebude vadit (nebo jestli to vůbec půjde) stahovat ze dvou ip zaráz a když se ptám tak by ste mě mohli poradit dobrej program kde bych se mohl přihlásit k premium naházet linky a nechat stahovat přes noc
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: premium na rapidu
podle mě to půjde. švára má rapida ještě se dvěma kámoši a stahují.jinak jako downloader bych asi použil RapGet
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
jo tak my to skusíme a v tom rapgetu se můžu přihlásit na svoje premium jo??
předplacenky jsou naprd je to drahý, mám účet na PP tak zaplatím přes to
předplacenky jsou naprd je to drahý, mám účet na PP tak zaplatím přes to
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
předplacenky používám a jsou podle mě ok (555,- z 3 měsíce mi přijde jako téměř zadarmo) - a rapget bude skvělá volba.
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
no já chci koupit roční a s předplacenkama mě to vyjde asi o 250 dráž jinak označuju za vyřešené