USB ovládače na základnú dosku Vyřešeno
USB ovládače na základnú dosku
Prosím o pomoc , potrebujem ovládače USB na zákl.dosku K7S5A, z priloženého CD sa nedajú získať, PC vôbec nereaguje na pripojenie USB kľúča, tlačiarne....
Re: USB ovládače na základnú dosku
Túto stránku som našla aj ja, len ako " počítačový expert " neviem čo z toho treba stiahnuť
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus toto a stáhni vše:
http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?detailid=269&DetailName=Driver&DetailDesc=K7S5A%20Pro%20%20(V5.0)&CategoryID=1&MenuID=82&LanID=0
http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?detailid=269&DetailName=Driver&DetailDesc=K7S5A%20Pro%20%20(V5.0)&CategoryID=1&MenuID=82&LanID=0
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
-
- Pohlaví:
Podle mne by to mělo být pod: Driver - AGP SiS AGP VxD Driver (3,38 MB)
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Zatiaľ Vám ďakujem obom, zvlášť jarovi3 - už som ho tu asi dosť potrápila, skúsim to stiahnuť doma po 18 hod., keď nám dovtedy nevypnú aj elektrinu - potom mi budú aj ovládače ukradnuté 

Ovládače mám stiahnuté, uložené na CD, ale stále to isté - nemôže nájsť softvér. Môžu byť súbory na CD uložené v archive RAR? Alebo je problém, keď mechanika neotvorí sama CD po vložení, ale len cez tento počítač?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Mělas je odrarovat a pak vypálit, stáhla si vše i BIOS?
Zkus ještě reset CMOS. Je to v manuálu k desce, vypni PC a vyndej na chvíli baterii, pak jí zase vlož a zapni, může to mít souvislost s BIOSem.Ty ovladače na USB můžeš rozjet i z dokumentů a nainstalovat, poklepat na setup, nevím přesně , jak se to tam jmenuje.
Zkus ještě reset CMOS. Je to v manuálu k desce, vypni PC a vyndej na chvíli baterii, pak jí zase vlož a zapni, může to mít souvislost s BIOSem.Ty ovladače na USB můžeš rozjet i z dokumentů a nainstalovat, poklepat na setup, nevím přesně , jak se to tam jmenuje.
Re: USB ovládače na základnú dosku Vyřešeno
Problém odstránila preinštalácia Windowsu, ďakujem za rady
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 3517
-
od antikpp
Zobrazit poslední příspěvek
06 dub 2025 23:19
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4732
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 11:01
-
-
- 2
- 3008
-
od petr22