ahoj,
mam problem. MSI mi stahlo aktualizaci na BIOS .. instalace selhala a PC neslo spustit .. psalo mi to akorat BIOS ERROR a neco o floppy disku .. pak jsem dostal radu vytahnout baterii apod. pote i vyndat procesor a pustit bez neho PC.. toto jsem udelal vratil ho zpet ale ted mi monitor pri zapnuti PC pise NO SIGNAL a netusim jak PC zprovoznit. nevite nekdo jak nebo co mam udelat?!
NO SIGNAL
-
- Pohlaví:
Re: NO SIGNAL
No jestli jsi flashoval Bios a selhalo to, pak může být poškozený. (někdý při takovém kolapsu nezbývá, než ho přeprogramovat). Dostaneš se do Biosu?
prave ze mi nic nezobrazi monitor takze se tam nedostanu .. ale myslim ze bios je uz v pohode ptz mi zezacatku PC vzdy pipalo a ted uz nepipa .. jen se mi nezobrazuje obraz
/odstraněna citace. memphisto
/odstraněna citace. memphisto
nouzovy rezim taky nepude .. ted sem ho zkousel znovu zapnout.. PC pipa a monitor mi pise NO SIGNAL ..
nevim co znamena to PÍPÁNÍ a ani nevim proc mi porad monitor pise NO SIGNAL (tzn. cerna obrazovka a uprostred je modry okno s timto napisem)
nevim co znamena to PÍPÁNÍ a ani nevim proc mi porad monitor pise NO SIGNAL (tzn. cerna obrazovka a uprostred je modry okno s timto napisem)
-
- Pohlaví:
I když nemáš signál na monitoru, měl bys slyšet jestli startuje systém.
bohuzel nestartuje porad to pipa
-
- Pohlaví:
s tim procakem mi poradil jeden znamy, ktery tomu rozumi
tak jsem vyndal a zandal RAMky a procesor.. nyni to uz nepipa ale porad neni signal
vse je pripojene ..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3049
-
od petr22