otravný program, nebo snad vir?
otravný program, nebo snad vir?
zdarec, mám takový problém - můj šestiletej bratr při hraní her na netu omylem nainstaloval nějakej program SPYWARE GUARD 2008. Ale je to nějaká trial verze, která furt otravuje, furt se snaží zkontrolovat počítač, atd.. ale "léčit" to neumí a nedá se to ani vypnout a ani odinstalovat!! ve složce to má normálně uninstal, ale na ten když se poklepe, tak zmizí část těch souborů, ale něco tam vždy zůstane, a po chvíli se sám zas spustí, začne prudit, a ty soubory co se předtim smazali tam jsou zas... Ani když celou tu složku s tim programem smažu pomocí shift+delete, tak to nepomůže - do deseti minut se spustí znovu... už jsem z toho zoufalý.. prosím poraďte mi někdo, předem moc děkuju
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: otravný program, nebo snad vir?
Je to škodná! Vlož sem log z Hijack This a odbornici na viry a jinou veteš se na to mrknou a případně poradí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: otravný program, nebo snad vir?
hoď log do sekce HJT ke kontrole. ten SPYWARE GUARD 2008 je malware
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”