Problém s odstraněním Nera + kontrola logu

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

tazky1
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Problém s odstraněním Nera + kontrola logu

Příspěvekod tazky1 » 09 led 2009 18:47

zdravím, instaloval sem na pc nero a spadlo mi to, když sem pc opet zapnul nešlo mi to do instlovat, ani odinstlovat, požil sem různé nástroje na čištění totální odinstalaci jak zde radíte i jende na netu, ale prad pretrvává problém, protoze: instaloval sem verzi 8 - když dám instalovat verzi 7 napíše mi to že na pc je novější verze a nehnu s tím jen musím dát ok a instalce se ukončí.
když dám instlovat verzi 9 instlace mi řekne že selhalo a konec
a když dám znovu osmičku napíše to toto:
knihovna DLL vlastních funkcí havarovala při posledním volání ve funkci NeroAG_checkMinBuild.Istal. prog musí skončit.
identifikátor havarovaného procesu:2404
idetifikátor aktivního procesu:2416
ok

nic než odklepnout to zas nejde, nevím co s tím, všechno sem smazal odinstloval a fakt is nevím rady, nikde ani pomocí čističů ani hledání sem soubor nera nenasel a nevím rpoc me to takhle hlásí.
přidávama log z HJT tam je to Nero missing files ale to kdyz dám fixnout a zapnu to znova vyskočí to tam zas i v HJT tak nevím. snad mi nekdo zvládne poradit. dekuju
tak chtel sem pridat log ale HJT mi ho neche ulozit, nomrmalne to projde a dam save log a zahlasí ze neni vytvorenej soubot jesli to chci vytvorit a kdyz dam ze jo tak se lotevre prazdne a jinak to oznacit nejde nevim nevim,prosím help
Naposledy upravil(a) tazky1 dne 09 led 2009 18:54, celkem upraveno 1 x.

Reklama
Mirek1
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Problém s odstraněním Nera + kontrola logu

Příspěvekod Mirek1 » 09 led 2009 18:54

Rozumím tomu tak že jsi zkoušel čističe i ultramega čističe :D ?
Čistič samotný na ono Nero jsi zkoušel?to sem bohužel nevyčetl.
Přikládám link čističe Nera http://www.softpedia.com/get/Tweak/Unin ... ndle.shtml

tazky1
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod tazky1 » 09 led 2009 20:10

no vida v jednoduchosti je síla a krása, nero unistal sem neznal, škoda mohl sem ušetřit dva večery vzteku a zmaru:) každopádně moc děkuju

peacoq

Příspěvekod peacoq » 09 led 2009 20:46

Jeste se podivej, jeslti v Program Files - Common Files nezustalo neco.
Me pri velkych potizich odinstal Nero i po vysiteni Nero Cleaner/em zustalo v teto slozce nekolik souboru a musely se odmazat rucne jako admnistrator a v nouzovem rezimu. Knihovny .dll tam trcely a branily se oznamenim, ze jsou pouzivany jinym programem a pritom nebyly. Bylo to tam stale ve slozce Ahead.

tazky1
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod tazky1 » 10 led 2009 17:55

peacoq píše:Jeste se podivej, jeslti v Program Files - Common Files nezustalo neco.
Me pri velkych potizich odinstal Nero i po vysiteni Nero Cleaner/em zustalo v teto slozce nekolik souboru a musely se odmazat rucne jako admnistrator a v nouzovem rezimu. Knihovny .dll tam trcely a branily se oznamenim, ze jsou pouzivany jinym programem a pritom nebyly. Bylo to tam stale ve slozce Ahead.

no ja to prave projel vším i sem smazal prave ty common file a furt to hlasilo to co sem psal. sem rad ze to slo aspon timhle, prave to bylo na notasu mlady a ta z toho byla nestastna ze tam nema jak palit:) takze sem mel nuz na krku:) taky sem si hned softpedii dal na listu, na netu sem tak docela casto nejsem zadnej hacker ale tohle sem neznal, takze i dorba pomucka pro priste:) díky všem

Zpět na “HiJackThis”