Zdravim,
Mladý pořád padá The Sims 2 a v logu jsem našel tuhle chybu: Exception code: 0xC0000005 (-1073741819) ACCESS_VIOLATION .. Na googlu jsem vygooglil :),že se jedná o chybu pamětí nebo virtuální paměti,tak jsem se chtěl zeptat. Když dam do pc RAMky 800Mhz,ale deska podporuje jen pc3200 (400Mhz), sníží se automaticky ty frekvence, nebude to dělat bordel? Dekuji :)
RAMky
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: RAMky
Nepleteš si typ paměti? Jakou máš základní desku?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
kdyz podporuje deska pameti jen 400Mhz tak tam nemuzes cpat prece 800Mhz
posli nazev sve desky

P4S800D http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&l4=0&model=202&modelmenu=1
Mno,proč by to nešlo?Akorát ty paměti pojedou v těch 400Mhz,páč víc deska neveme,ne?:)
Mno,proč by to nešlo?Akorát ty paměti pojedou v těch 400Mhz,páč víc deska neveme,ne?:)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejsou ty paměti 800MHz typu DDR 2 a ty mají jiný rozměr(aby nedošlo k záměně s DDR1) a do slotu pro DDR je nedostaneš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2126
-
od admiss