Avira + Avast? Vyřešeno
Avira + Avast? Vyřešeno
Prosím, poraďte. Používám Avast a stáhla jsem si Aviru. Můžu je používat zároveň?. Jsem samouk nerada bych nadělala nějakou škodu na PC. A ještě - Avira je anglicky, co je můj handicap, asi neexistuje čeština. Zdá se jednoduchá, ale nerada bych něco opominula. Předem díky za radu
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Avira + Avast?
Zdravím a vitej zde na foru.
Jeden z nich odinstaluj nejlépe AVAST
, ale pokud ti nevyhovuje angličtina ( tak si holt nech dany avast) 

Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jinak více nformací o antivirech
Mužeš nalézt přímo zde:
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=85&t=23697

http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=85&t=23697
Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Rezidentní ochranu antiviru můžeš mít zapnutou jen jednu, jinak si koleduješ o problémy a to platí i pro ostatní programy na ochranu PC před ostatní veteší.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ten popis by to chtělo aktualizovat, dnes už je součástí kvalitních antivirů i rootkit. Zákěřná mrška, které získává na oblibě, další věcí doplňující heuristiku, je rozpoznávání podle chování, zde dle mých zkušeností vévodí Norton (aspoň zatím, ESET nevydal nové verze jako někteří jeho kolegové :) ). No a pár dalších drobností, jako lokalizace, se také pozměnilo, možná by stálo za to přidat i nové.
Jinak k otázce, jen jeden, více antivirů by ti mohlo více uškodit než nějaký virus. Který je lepší, no vyzkoušej si tu Aviru a pak se rozhodni, který ti více vyhovuje, neprohloupíš ani s jedním. Ale nvm jestli stále dnes platí, že free Avira neobsahuje ochranu před ostatní havětí kromě antiviru (spywarew, adware,rootkit apod), pka bych volil Avast, ten umí všechno i ve free verzi.
Jinak k otázce, jen jeden, více antivirů by ti mohlo více uškodit než nějaký virus. Který je lepší, no vyzkoušej si tu Aviru a pak se rozhodni, který ti více vyhovuje, neprohloupíš ani s jedním. Ale nvm jestli stále dnes platí, že free Avira neobsahuje ochranu před ostatní havětí kromě antiviru (spywarew, adware,rootkit apod), pka bych volil Avast, ten umí všechno i ve free verzi.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
Moc vám všem děkuji, potvrdili jste mi, co jsem si myslela. Vaše forum jsem objevila náhodou, pročítám a je pro mně dost důležité. Jak se znám budu tu častěji 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
to Magnat: při chvilce volna se na to vrhnu a trochu to zaktualizuju. teď ale nemám díky zkouškovému období moc času.jinak díky za upozornění 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Pohlaví:
Zbytecne se zase resi, jeslit Avira ma ochranu na spware, ...kdyz kazdej normaln uzivatel pouziva rezidenta, napr. Spybot TeaTimer. To je zase stylem:
zkus si to, a ono, odkazy na starsi temata, ale o osobni zkusenosti nic.
...
Ja ti doporucuji Aviru.
I z toho duvodu, ze kdyz je problem, treba ucpany update-server, apod., maji dobre a funkcni forum.
To, z eje to anglicky / nemecky program, v anglickem jazyce pro tebe ani nejak vyznam nema, instalujes a vice nedelas. Aktualizace jsou automaticke, sem-tam si pro overeni kliknes na product-update, a vice nedelas.
Budes-li mit problem a budes-li ji chtit pouzivat, napis mi.
Me se na to, ze je zdarma, osvedcila nejlip na W-Vista, Avira+ZoneAlarm, a k tomu mam Spy bot, Ccleaner, SAS, Reg CLeaner for Vista, a Auslogic na disk,
...a pri pravidelne udrzbe-cisteni bych rekl nemam problemy.
...
K tomu ti muzu na Open Office /format .odt/ poslat strucny navod, a vice opravdu nepotrebujes. Kdyz budes potrebovat vypis 'udalosti', karantenu.., jednoduse to dohledas, ale to jsou veci, ktere te opravdu nemuseji zajimat.
zkus si to, a ono, odkazy na starsi temata, ale o osobni zkusenosti nic.
...
Ja ti doporucuji Aviru.
I z toho duvodu, ze kdyz je problem, treba ucpany update-server, apod., maji dobre a funkcni forum.
To, z eje to anglicky / nemecky program, v anglickem jazyce pro tebe ani nejak vyznam nema, instalujes a vice nedelas. Aktualizace jsou automaticke, sem-tam si pro overeni kliknes na product-update, a vice nedelas.
Budes-li mit problem a budes-li ji chtit pouzivat, napis mi.
Me se na to, ze je zdarma, osvedcila nejlip na W-Vista, Avira+ZoneAlarm, a k tomu mam Spy bot, Ccleaner, SAS, Reg CLeaner for Vista, a Auslogic na disk,
...a pri pravidelne udrzbe-cisteni bych rekl nemam problemy.
...
K tomu ti muzu na Open Office /format .odt/ poslat strucny navod, a vice opravdu nepotrebujes. Kdyz budes potrebovat vypis 'udalosti', karantenu.., jednoduse to dohledas, ale to jsou veci, ktere te opravdu nemuseji zajimat.
-
- Pohlaví:
Ok,
tema odfajkuj zelenou fajkou = vyreseno, a jako nyni pres SZ (zpravu) pokracuj. Stahnes si co je treba a zadarmo, a zaslu ti navody na pouzivani, pripadne se dohledaji odkazy na netu.
Je to jednoduche, no-panic.
tema odfajkuj zelenou fajkou = vyreseno, a jako nyni pres SZ (zpravu) pokracuj. Stahnes si co je treba a zadarmo, a zaslu ti navody na pouzivani, pripadne se dohledaji odkazy na netu.
Je to jednoduche, no-panic.
- foto1977
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj nechci zakládat nové vlákno tak to hodím sem:
chci nainstalovat Avira AntiVir Personal a tak mě zajímá jakej k tomu doporučujete antispyware?
Mám vistu home premium 32bit sp1, jako firewall mám ZoneAlarm (ten by měl být ok).
Je vůbec rezidentní antyspy nutný nebo stačí ten win defender + občasný sken SuperAntiSpyware?
Pokud ten rezident je lepší tak co by jste doporučili z free?
Docela se se mi zamlouvá Spywareterminátor (nevím jak je na tom se systémovou žravostí)
nebo raději SaD? Nebo něco jiného? Hlavně aby to bylo účinné.
Předem díky za doporučení, snad jsem to napsal srozumitelně.
chci nainstalovat Avira AntiVir Personal a tak mě zajímá jakej k tomu doporučujete antispyware?
Mám vistu home premium 32bit sp1, jako firewall mám ZoneAlarm (ten by měl být ok).
Je vůbec rezidentní antyspy nutný nebo stačí ten win defender + občasný sken SuperAntiSpyware?
Pokud ten rezident je lepší tak co by jste doporučili z free?
Docela se se mi zamlouvá Spywareterminátor (nevím jak je na tom se systémovou žravostí)
nebo raději SaD? Nebo něco jiného? Hlavně aby to bylo účinné.
Předem díky za doporučení, snad jsem to napsal srozumitelně.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mám Aviru a ZA a antispyware mi neběží rezidentně žádný a nemám doteď žádný problém. občas projedu PC Malwarebytes Antimalware a zkontroluji si log z HJT a pohoda a to se nechovám na netu zrovna ukázněně 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- foto1977
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
memphisto: dík už jsem stáhnul instalačku a zítra to nainstaluju, je něco speciálního co bych měl vědět
a během instalace odkliknout?
Také to zkusím zatím provozovat bez rezidenta antispyware a pouze s ZA a jednou týdně stejně skenuji SAS.
Jsem zvědav na ty "pomalý aktualizace".
a během instalace odkliknout?
Také to zkusím zatím provozovat bez rezidenta antispyware a pouze s ZA a jednou týdně stejně skenuji SAS.
Jsem zvědav na ty "pomalý aktualizace".
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”