Mám přejít na Mozillu 3.0.5??
- benik.martin
- Level 3.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Re: Mám přejít na Mozillu 3.0.5??
tak sem dvě minuty používal Chrome, šel sem na youtubko a hnedka mi to celý spadlo a podělalo se!! xD
du stáhnout nejnovější Mozillu,uvidíme 
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
- .luba.
- Level 3.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Já osobně jsem i ze starším FF neměl problémy sice občas spadl , ale vůbec není špatný. Každopádně rychlostně se s GC nedá srovnávat. Ale některé adony by si hodily. Třeba časem. 
To benik.martin : zaujatost nebo náhoda ja požívám GC více než 2 měsíc a za celou dobu pouze 2/3 pády. Tagže chyba nepude asi v prohlížeči.

To benik.martin : zaujatost nebo náhoda ja požívám GC více než 2 měsíc a za celou dobu pouze 2/3 pády. Tagže chyba nepude asi v prohlížeči.

Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
.luba. píše:To "El Bunda" Moje řeč , ale někomu se opravdu ty addony hodí. I mě občas chybí např. adblock. Ikdyž google blokuje vyskakovací okna celkem bez problémů.
jj, to az cumim kolik oken, co mi Firefox propustil, Chrome pochyta. Vlastne mi ani jedno nevyskocilo co pamatuju.
Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”