Příspěvekod Peter.Phoby » 14 led 2009 19:50
Zdravim mam tu takový vetší problém s defragmentací, scan diskem a s vyčištěním disku. Mam tu cca 2 roky windows xp, nikdy žádná chyba všecko šlape v pořádku ale nedávno jsem potřeboval defragmentovat a vyskočí hláška
Defragmentace disku se nepodařilo sputit. Samozřejmně jsem googlil, koukal i tady na forům co se problémů týče ale nemohu to nijak vyřešit a ani nemohu najít nikde odpovědi. Našel jsem pár návodů jak by se to mohlo vyřešit ale scan disk přestal fungovat to znamená spustim ho a hned spadne (nespustí se ani po restartu) vyčištění disku to samé a když chci defragmentovat hodí mi to tu hlášku. Skoušel jsem tedy i Defraggler ale hned jak v něm dám analýzu program se zhroutí. Takže už fakt nevim co s tim mam dělat...na tu defragmentaci jsem skoušel i toto:
Nastavení -> Ovládací panely -> Systém -> Upřesnit -> Výkon -> Nastavení -> Upřesnit -> Virtuální paměť -> Změnit Velikost určí systém -> Nastavit -> OK--Restart
Nebo odpojit od sítě vypnout antivir+firewall+antispyware--defragmentovat
Samozřejmně nepomohlo nic co jsem tu vypsal takže bych to typoval na vadný HDD ? Skuste mi poradit dík moc

FB51 Micro ATX, Intel 845GE / ICH4, Intel Pentium 4 , 3GHz HT s. 478, Kingston 2048MB DDR 333MHz CL2.5 (2x1GB), PowerColor HD 3850 AGP 512MB, WD 250GB, WD2500SD, 3.5", 16MB, SATA + WD My Book Home Edition WDH1CS10000E - 1TB.