Graficka Karta 9800gt nebo neco jinyho?
Re: Graficka Karta 9800gt nebo neco jinyho?
já eště dodám že o chod GTA IV se starají dva enginy a to RAGE a Euphoria jenže ta se počítá přes procesor a ten dostává čočky jak sviňa a pro plynulej chod hry je téměř nutností čtyřjádro
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
no tak to je mi jasny ze GTA4 je narocny ale myslim ze aspon na medium bych to mohl rozject nak kvalitne s new grafikou jelikoz tahle nestiha ani low detaly a vypada to jako krabice od mlika
ale diky za rady takze se asi muzu rozhodovat jen o 9800GTX nebo ati 4850 ?... ze ... 

mam 4 jadro... takze dalsi duvod proc chci new....
tak to ti pojede pěkně a hlavně vybýrej mwti HD4850 a 9800GTX+
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jen takový postřeh.Je úsměvné jak se tady mluví jestli dát o 300kč víc nebo míň za grafiku a taky pořád se opakující debata,o tom kterou koupit aby to měl člověk dopředu.Mám už čvrtý počítač a pokaždý tak za 40 000.Grafiky vždy tak kolem 9000 i ten poslední před rokem a něco.už i ten je s grafikou někde v pravěku.A grafiku bych prodal za pár kaček.Myslím,že hlavní je koupit takovou grafiku co mi zvládne všechno co momentálně jede v ucházejícím podání a nějak nad tím nebádat.Stejně to bude za tři měsíce pasé

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
prave to si myslim ale furt sem se nerozhod
cenu nak neresim... zase ne 15000 ze ?:D ale tak okolo 4tisic... by se dalo.... takze asi ati zatim vede 

GTX+? teda.. radsi nez ati ?
omlouvám se za ten kec se spotřebou co jsem se teď tak díval tak jsou na to mstejně a vůbec můžeš kouknout sám a podle toho vybrat http://www.ddworld.cz/index.php?option= ... &Itemid=61
jinak pozor ta ati je ve verzi TOP to znamená že je přetaktovaná od výrobce
jinak pozor ta ati je ve verzi TOP to znamená že je přetaktovaná od výrobce
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
na DDworld bych moc nespoléhal. nadržují tam dost ATI.na PCTuningu zase NVidii. chce to prohledávat zahraniční testy jak fudzilla atd
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
no ono to není o serverech ale spíš lidech co píši testy na těch serverech a to na DDworld Jan "DD" Stach a Zdeněk "Obr" Obrmaier
jinak mám rád ze zahraničních serverů http://www.tomshardware.com na fudzille někdy vypouští keci
Ps každopádně se z toho testu dá udělat obrázek myslím že tam je někdo v nevýhodě aspoň nějak znatelně
/přesně tak. Stach a Obrmaier
memphisto
jinak mám rád ze zahraničních serverů http://www.tomshardware.com na fudzille někdy vypouští keci
Ps každopádně se z toho testu dá udělat obrázek myslím že tam je někdo v nevýhodě aspoň nějak znatelně
/přesně tak. Stach a Obrmaier

- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ohledně grafiky v GTA IV snad jen taková zajímavost.Momentálně jsem ji nainstaloval a zkoušel nastavení grafiky,a zřejmě je to opravdu hodně o procesoru,protože ať dělám u grafiky jakékoliv změny rozlišení i detailů,tak pořád tam je jen okolo 22 FPS.I když se sníží rozlišení,nebo detaily,tak pořád je skoro stejná hodnota.Respektive i když zvýším rozlišení nebo detaily,tak s FPS to ani nehne.Na mojí grafice v popisu teď jedu na střední detaily a rozlišení 1680x1050.FRAPSem naměřeno těch cca.22FPS.Mám relativně slabý procesor,takž jsem zvědav jak to běhá ostatním.
Myslím si ale,že ta kombinace čtyřjádro a ATI Radeon 4850 bude pro hru dostačující a hodnoty půjdou přes 30FPS.
Myslím si ale,že ta kombinace čtyřjádro a ATI Radeon 4850 bude pro hru dostačující a hodnoty půjdou přes 30FPS.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
zachvilu budu mít doma (asi až popříští týden kůli desce co není skladem) core i7 920 a Gk zatím co je v podpise tak napíše jak se změnili FPS teď mám kolem 30FPS
PS jak už sem tady mnohokrát říkla na plynulý GTA IV je potřeba quad core
PS jak už sem tady mnohokrát říkla na plynulý GTA IV je potřeba quad core
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4166
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11