Hloupost Američanů Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

ReCall
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Hloupost Američanů

Příspěvekod ReCall » 15 led 2009 14:42

Náhodou jsem narazil na průzkum vědomostí amerických občanů. A po jejich odpovědích nechápu jak mžou být světová velmoc. :lol: Odpovědi jako například, že trojúhelník má 4 strany nebo označit Austrálii za Francii je fakt hodně stupid. Samozřejmě tam možná jsou i chytří lide, tady jsou zřejme jen ti nejblbší. :D

Reklama
.luba.
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Re: Hloupost Američanů

Příspěvekod .luba. » 15 led 2009 14:44

Sice je to hodně staré. :inlove: Ale opet mě to hodně pobavilo :D Myslím, že u nás je to občas to samé viz. STREAM a nekecej. :D
Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 15 led 2009 15:09

Nedělám si iluze, že by kterákoliv země světa dopadla lépe. A že neví kde je Francie? No a? Kolik Evropanů dokáže vyjmenovat všechny státy americké unie? Vždy mě dojímalo, když bolševici shazovali vědomosti Američanů: "Jsou hloupí, protože více než 60% obyvatel USA neví, kdo je jejich prezidentem". Není pravda trochu jiná? Třeba: "60% obyvatel USA se má tak dobře, že je jim srdečně jedno, kdo sedí na postu prezidenta. Až se budou mít špatně, tak to si pište, že si zjistí kterej magor za to může...".
Nadpis by měl být spíš "Hlouposti hrstky Američanů a my se jim smějeme, abychom zamaskovali ty své..."
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 15 led 2009 15:21

Výstižné, podepisuji. S hloupostí lze bojovat, ale je to neurobiologická záležitost - viz t a d y.
Více ke lidovému přemýšlení label(štítek) základy stupidologie.

Prosím moderátory, aby odkazy neodstraňovali, témata průběžně zpracovávám na webu a jsou stále aktuální. Odkaz na labels má problémy s diakritikou. Děkuji
george
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

majkll
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod majkll » 15 led 2009 15:44

No když se podívám na streamu na "nekecej" tak si nedělám iluze, že Američani jsou hloupjejší než my.
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG

--->Pravidla Pc-Helpu<---

ReCall
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod ReCall » 15 led 2009 15:53

Mě je jedno o koho jde, rád se zasměju hlouposti druhých. :D Vědět kolik stran má trojúheljík a alespon nějaká ta znalost zeměpisu mi příjde samozřejmostí.

RuleZZZ
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod RuleZZZ » 15 led 2009 15:58

No odpovědět na otázku, kdo je Fidel Castro - zpěvák - to už chce vrchol tuposti, se kterým se setkávám denně. Ale nevědět, co je to Spojené království, to už je i na mě moc. Buď jsou opravdu tak zahledění do sebe, nebo degenerují...
„To, že lidi lžou je základní podstata lidskosti. Mění se jen to, o čem lžou.“
Gregory House

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 15 led 2009 16:41

No pokud se někdo z Vás dívá na pořad, na Markíze tuším , I múdrý chybuje, tak to jsou někdy perly. viz. výběr:

Co je to dehydratace?
Strašná nemoc. Něco jako rakovina.
No to je z toho, když člověk chodí moc do práce
To je nějaká nemoc z ozáření. Snad v Černobylu to objevili

Jak dlouho trvá cesta lodí do Tater?
I 5 dní proti proudu a 3 po proudu
Jaj, kde jsou Tatry? To je někde v Německu?
Týden. To je něco jako ta magistrála do Ruska

Jak si udělám perličkovou koupel?
Naperu se fazolí a pak si vlezu do vany
To je, když vypouštím vanu a dělá se ten vír
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Aolorn
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Aolorn » 15 led 2009 16:44

Schválně si poslechněte hlášky z nikdo není dokonalý....O kolik stupňů se otočíte, když uděláte čelem vzad? 306...jaký je rozdíl mezi ostrým a tupým úhlem? No mi doma topíme plynem..uhlí...to fakt nevim.
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
GeForce 8800GT 512MB 256bit DDR3
2x 8000MB RAM

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 15 led 2009 18:01

je to asu měsíc ,co byl průzkum znalostí žáků základních škol.Něco bylo uveřejněné v MF Dnes a myslím např.16% žáků 4.ročníku zákl.školy nevědělo co je to obdélník.Jinak podle např. seriálů v TV/vím,že to není měřítko/,které ovšem za něco stojí a podle reakcí diváků,jež ty složitější vůbec nechápou je to s inteligencí a znalostmi našich lidí o dost horší.Jestli někdo chodíte mezi lidi/obyčejný/tak jsem,podle mě,hluboko po američanama.Takže titulek by měl být Hloupost Američanů se nedá srovnat se Superhloupostí čechů.
Mimochodem k tomu zeměpisu .Když jsem se kdysi ,kvůli sázce,ptal u nás v podniku 18lidí/ovšem bylo to ve "výrobě"/na minimálně dva státy které leží v Jižní Americe nevěděl to ani jeden :twisted: :twisted: a jeden stát věděli jen tři!!!Taková je ta základní znalost zeměpisu :D :D
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

ReCall
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod ReCall » 15 led 2009 18:28

:roll: Hned jak slyším jižní amerika vybavuje se mi přinejmenším brazilie s argentinou díky forbalu, nebo kolumbie a tabák. Vzdyt tohle se učí na základce. A mě pořád česi prijdou prece jen chytrejisi, protože jestli 10 leté děcko neví co je odbedlnik jde to jeste pochopit, ale dospely aby nevedel kolik stran ma trojuhelnik to uz je moc.

Všude se najdou blbci.

Slegr
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Slegr » 15 led 2009 19:54

já si myslím že u nás by taky nebylo těžké na ulici potkat pár tokových omezenců

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”