zazálohovaná "ztracená" data
zazálohovaná "ztracená" data
Prosím vás o radu - při záloze dat z firemního notebooku jsem si část dat zazálohovala na novou, bohužel nezformátovanou flashku (systém souborů FAT). Až nyní jsem na flashku koukla, a ač se ve vlastnostech zobrazuje ze 3/4 zaplněná, složky jsou v ní prázdné. Použila jsem cca 1O programů pro obnovení ztracených/smazaných dat, nejvíc pomohl Smart Data Recovery a eData Unerase - ten dokonce našel ještě víc než první. Ty soubory, kterých mi je ale nejvíc líto, nenašel ani jeden. Poradíte?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: zazálohovaná "ztracená" data
Vyber si něco tady:
viewtopic.php?f=58&t=7206
viewtopic.php?f=58&t=7206
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Re: zazálohovaná "ztracená" data
Pokud ta flashka nebyla formátovaná, tak tam nebyl ani filesystém FAT32. Tím pádem bys tam ani nic nezapsala, ani složku, any bys tu flashku neviděla. Spíš to vypadá na ztrátu formátu. Příště bych tam nic nezapisoval, spíš jí poté (po záchraně dat R - Studiem na jiný disk) zkusil zformátovat, případně reklamovat, hodit do popelnice (vyber dle situace).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2747
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 22:05