Problém s instalací NFS:MW Vyřešeno
- Roscow
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Problém s instalací NFS:MW
cau..kdyz chci nainstalovat hru tak dam zalozku Install->pak cd key-> pak je tam licencni ujednani (tady je 1.problém--nic v něm namám napsané)-> a pak kdyz dam dalsi tak mi to napise ze potrebuju Direct 9.0c a vyssi-...takze stahl jsem si Direct 9.0c a zkusil znova a stale to same..vubec nevim proc se to tak deje...hra mi v minulosti sla nainstalovat bezproblemu a ted nic. Hra je Origo. Diky za odpovedi..
Jsem takový jaký jsem
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s instalací NFS:MW
Existují dvě známá řešení, jak ji obejít. První možnost je nakopírovat celý obsah DVD disku třeba do C:\temp, následně editovat soubor AutoRun\autorun.cfg a zde změnit následující:
DirectXVersion=0
Hra jde poté normálně nainstalovat. Druhou možností je stisknout na souboru AutoRun.exe pravé tlačítko myši, a ve Vlastnostech - Kompatibilita nastavit spouštění instalátoru v emulaci Windows 2000. Hra jde poté bezproblémově instalovat.
DirectXVersion=0
Hra jde poté normálně nainstalovat. Druhou možností je stisknout na souboru AutoRun.exe pravé tlačítko myši, a ve Vlastnostech - Kompatibilita nastavit spouštění instalátoru v emulaci Windows 2000. Hra jde poté bezproblémově instalovat.
- Roscow
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ok..zkusim to..diky za radu..pak napisu zda to fakčí..
Takze jsem zkusil spustit v rezimu kompatibility ve Windows2000 a nic..chvili to cetlo a pak zniceho nic to prestalo...jeste zkusim to prekopirovat a zmenit..a v cem mam otevrit ten soubor autorun.cfg ?? me vyskakuje okno abych si vybral program na spusteni? jaky program mam nastavit?
Takze jsem zkusil spustit v rezimu kompatibility ve Windows2000 a nic..chvili to cetlo a pak zniceho nic to prestalo...jeste zkusim to prekopirovat a zmenit..a v cem mam otevrit ten soubor autorun.cfg ?? me vyskakuje okno abych si vybral program na spusteni? jaky program mam nastavit?
Jsem takový jaký jsem
- jimmy3
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
například poznámkový blok
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě k tomu directu.Pokud chceš zjistit jakou máš verzi tak použij tohle.
Klepněte na tlačítko Start, klepněte na příkaz Spustit, do pole Otevřít zadejte příkaz dxdiag a potom klepněte na tlačítko OK.
Klepněte na tlačítko Start, klepněte na příkaz Spustit, do pole Otevřít zadejte příkaz dxdiag a potom klepněte na tlačítko OK.
- Roscow
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
moje verze directu je 9.0c (stale nehapu proc to neslo). A kdyu tu hru nainstaluju tak muzu tu slozku co mam na pllose vymazat s tim obsahem DVD ? nebo si ho mam nechat..??
Jsem takový jaký jsem
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
DELL LATIUDE E7440 Problem s instalací WIN 11
od Ketty02 » 05 črc 2024 17:24 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 2417
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
05 črc 2024 18:52
-
-
- 8
- 7574
-
od kellne
02 kvě 2025 20:59
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3890
-
od MonikaVavrova
11 dub 2025 11:07
-
-
- 4
- 3390
-
od lukas222