Zmrazení PC ve hře

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

comboxxx
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Zmrazení PC ve hře

Příspěvekod comboxxx » 18 led 2009 00:18

Dobrý den, chtěl bych poprosit o jakoukoliv radu.
Mám asi rok starý pc a poslední dobou se mě začalo stávat to, že při hraní většiny her [CoD2; CoD5; Saints Row 2 (dokonce i při testu 3Dmarkem)] se mě PC uplně někdy dříve někdy pozdějš zasekne a to tím způsobem že se sekne rozmazaný obraz a opakující se zvuk, ale při normální praci ve winu s jakýmakoliv jinýma programam o zaseknutí ani známky. Jenom bych doplnil že po zaseknutí už se nejde dostat do winu a pomuže jedině restart pc a co se teploty všech HW týče jsou normalu i při zmrazení pc.

Antiviry mam : Avast 4.8 HOME, Malwarebytes, Sunbelt-Personal-Firewall a rezidentní Spybot-SD. Projížděl sem pc vším i CCleaner a nějakýma těma TuneUp a přeinstalovával sem i Windows.
U HW jsme zkoušl zmenit Grafickou kartu a Ramky ale stejně se to ve hrách zmrazuje. A podle mého názoru na mé HW bych řekl že u her, které jsou třeba i cca 4až5 roků staré, nebo progrmau jako je 3Dmark by toto dělat nemělo.

moje PC:
-GK Point Of View GeForce 8800GTS 320MB s ovladačema 181.20 které jsou zatím nejnovější.
-CPU INTEL Core 2 Duo E6750 2,66GHz (4MB/1333) BOX LGA775
-ZDROJ FSP500-60GLN (BLUESTORM II) (FORTRON) 500W ATX
-MB GIGABYTE P35-DS3P P35 s77,DDR2,SATA2,GLAN,PCIx,1394
-RAM 2x DIMM DDR2 1024 800MHZ BAR TRANSCEND
-HD CAVIAR 250GB + WD 650GB

Předem děkuji za jakoukoliv odpověd.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Zmrazení PC ve hře

Příspěvekod Pic » 24 led 2009 00:19

Doporučuji udělat úklid v PC programem Ccleaner, včetně vyčištění registrů. Zkontrolovat paměť programem Memtest. Také spustit kontrolu disku s případnou opravou chyb.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Zpět na “Hry”