Jendův rozcestník - vaše nápady připomínky Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Jendův rozcestník - vaše nápady připomínky

Příspěvekod Jan Pašek » 16 led 2009 23:10

Pokud už do fóra PC-Help něco píšu nebo zakládám nějaký projekt určitě to nedělám jen z toho důvodu abych si to mohl přečíst z jakéhokoli PC připojeného k internetu.
Nyní je z části hotova základní struktura "Jendova rozcestníku" a protože jsem zahájil běh na dlouhou trať né li štafetu. Ptám se vás už nyní bude li to pro Vás takto k užití? Nerad bych totiž zjistil v půlce štafety že mi štafetový kolík nějak klouže.
Odkaz mám v podpisu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Jendův rozcestník - vaše nápady připomínky  Vyřešeno

Příspěvekod Jan Pašek » 18 led 2009 14:57

Vzhledem k tomu že se stále nikdo neozval. Postrkuji toto téma zpět na přední příčky TOP XX.

Pro ukázku je již takřka hotova sekce viry jen se ještě jednou podívám na roztřídění mezi antiviry, firevally a Bezpečnost vše ostatní. Dále se ty samé odkazy pokud jde o stažení objevují v sekci Download. Prostě pokud jde odkaz zařadit na několik způsobů snažím se to udělat. A možná ještě jedna drobnost až uznám že rozcestník je trochu k užívání požádám o přesun do FAQ aby jste jej měli víc po ruce.
Těm kteří poskytli svůj hlas a "Jendův rozcestník" oznámkovali ještě jednou díky.
Odkaz na "Jendův rozcestník" v podpisu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”