Prosím lze nějakým způsobem zvýšit jas displeje, který má jas již nastaven na maximu?
Mám Lenovo R500, Win Vista. Jde o to, že i při maximálním nastavení jasu na displeji je kurzor myši vždy podstatně jasnější než třeba bílé pozadí dokumentu. Bylo by super, kdyby šlo nastavit i pozadí stejně jasné, protože displeje Thinkpadů moc jasné zrovna nejsou. Předpokládám, že pokud je jasný kurzor myši, mohlo by být stejně jasné i to ostatní (jde to z té samé zářivky..?), konec konců u svého stolního PC s XP to tak mám. Děkuji
Jas displeje u NTB
Re: Jas displeje u NTB
a otazocka,aku aku mas baterku?ja mam te iste,ked mam asi iba na pol hodinky baterku ta mi furt stamvuje az kym nevypne!!!!aj ja tak mam ze na max,taze je to s baterku (asiii
)

Baterku mám Li-Ion s výdrží asi 3 hodky. Když jedu na baterku tak se mi také jas automaticky sníží (asi i když dochází tak se snižuje ještě víc), to je v nastavené v Power manageru. Mě jde to to, že vlastně při jakémkoliv nastavení jasu dipleje je vždy jas bílého kurozoru myši podstatně vyšší, než třeba bílého pozadí dokumentu, to se zdá být šedé. Takže jas zářivky je určitě dostatečný, musí se přeci přenášet na celou plochu, pouze zbytek je ztmavován a v případě tohoto
ntb zbytečně moc. Koukal jsem se na screenshoty Vist na netu a kurzor myši se zdá být stejný jako bílého pozadí, kdyby to šlo nějak ovlivnit, moc by mi to pomohlo.
ntb zbytečně moc. Koukal jsem se na screenshoty Vist na netu a kurzor myši se zdá být stejný jako bílého pozadí, kdyby to šlo nějak ovlivnit, moc by mi to pomohlo.
aha,tak to neviem,sorry

Tak jsem restartoval ten ntb a jas je nyní velký stejný jako u kurzoru myši. Nevím jak je to možné, nic jsem nenastavoval, možná jestli jsem předtím startoval z baterky a ted přes AC adaptér...při změně jasu přes ovládací prvky ntb se mění stejně kurozr i bílé pozadí a je to dostačující..
Zpět na “Problémy s hardwarem”