Nespravne zobrazení stránek ...

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

kutulin
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Nespravne zobrazení stránek ...

Příspěvekod kutulin » 19 led 2009 20:08

Dobrý den, prosím o radu, známý má NB s XPeckama a od začátku co ho vlastní se mu špatně zobrazuje jakékoli stránky. Jako prohlížeč má Firefox, ale i IExp. V obou dvou se vyskytuje stejná závada a to takto: Například úvodní strana "Seznamu" se zobrazuje tak, že tam není vidět ten "Pes" v odstavci "Může se hodit", hlavní logo "Seznamu" tam ovšem je, což je taky obrázek stejně jako ten "Pes". Hlava mi to nebere. Dále kolem každého odstavce jsou černé rámečky. A například u nadpisu "Může se hodit" hned pod logem "Seznamu" vůbec nemá modrý podklad tento nadpis, stejně jako ostatní nadpisy: např: nadpis "Novinky.cz" mají mít zase oranžový podklad a je tam nic..bílo. A o tom, že text je na celé stránce úplně jinou barvou než červenou, stejně jak je tomu na kterémkoli jiném PC už ani nepíšu. Nemáte tušení čím to je? Jinak fotky , obrázky fungují stejně jako animace a flashe. Podotýkám, že se to naprosto stejně projevuje jak na Firefoxu, tak na IE. Jinej NB na stejném připojení to nedělá, poskytovatelem to není. Děkuji vám za reakce.

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nespravne zobrazení stránek ...

Příspěvekod Jan Pašek » 22 led 2009 14:37

Vítám tě na PC-Help!

Jestliže fungují obrázky tedy načítají se všechny pak to asi nastavením zabezpečení nebude. Můj typ: Překontrolujte nastavení grafické karty popř se pokuste aktualizovat ovladač.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”