Chci si do nového iPhone nainstalovat aplikaci iBeer a vždy na konci instalace se mi zobrazí kec: "The application iBeer was not installed od the iPhone (jméno mojeho iPhone) because it could not be verified".
Instaluju to přes program iTunes, myslím, že to ani přes jiný nejde. Verifikování iPhone znamené zadání si výrobního čísla, nebo jen registrace.
- Výrobní číslo vím, ale nevím, kam se zadává
- Registrovat se nemůžu, páč nemám kreditku
Je ještě nějaká možnost, kde si to nainstaluju bez těchto keců ?
iPhone 3G - aplikace
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: iPhone 3G - aplikace
Možná, že to bude tady někdo vědět, ale myslím, že by bylo lepší napsat problém na toto FORUM , jelikož tady tolik lidí nemá Iphone.
Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
jám mám iPhone a vím jak ti poradit akorát je to nelegální takže ti můžu říct jen to aby ses zajímal o jailbreak a patchnoutím souboru MobileInstalation a pokud nemáš na to koule tak si tu aplikaci zaplať a stáhni z Appstore
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak přesto se tu někdo našel
Ale přesto, jestli to chceš vykutit, tak se nemá cenu registrovat na tom foru (iphone...), protože tam taky warez nevedou
, ale na nějakém warez forum....

Ale přesto, jestli to chceš vykutit, tak se nemá cenu registrovat na tom foru (iphone...), protože tam taky warez nevedou

Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jenže iBeer je free aplikace s app store.
Takže stačí když se regneš na app store, budeš přihlášení, a počítač bude autorizovaný.Alespoň tak to je u mě.Vyzkoušej i jiné app (myslím tím free.třeba iBowl atd)
Jinak o jail se ani nebavím.

Jinak o jail se ani nebavím.

Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
tak jailbreak myslím není nelegální sám ho mám samozřejmě aji patchlý MobileInstalation protože apple je na ho*no proč nemůže být jak všichni ostatní??
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jail zatím není legalní.Ale uvažuje se , že by mohl být.
Apple vložil hodně do zabezpečení kůli dalším ziskům.Např stahování app,hudby atd.Jinak dá se žít i bez jailbreaku a stahovat pouze free aplikace. 

no já sem iP používal 1h a hned sem šel udělat JB a získla sem tím určitou volnost, ale furt mě štve kdybych si ho měl kupovat tak ani náhodou, ale z korunu se nezlobím
btw a nejhorší když sem na netu a spadne mě safari a to nemluvím o tom že jsou ty stránky v safari zbytečně velký škoda že apple nepovolil operu
btw a nejhorší když sem na netu a spadne mě safari a to nemluvím o tom že jsou ty stránky v safari zbytečně velký škoda že apple nepovolil operu
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ja jsem si ho kupoval a jsem sním naprosto spokojenej.
Stím safari se občas stane ,ale ne že spadne safari a dané připojení.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 4566
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
19 zář 2024 21:59