Chtěl bych poprosit i radu.Koupil jsem si gamepad Trust Dual Sticks, který jede na PS2 i PC - kompatibilní jak s Xp tak i Vistou(mimochodem je na USB) , jenže když jsem ho zapojil do USB, USB vyrhklo,že je to neznamé zařízení.Myslel jsem ,že to je tím ,že nemám instal. CD ,ale k tomu prý žádné CD nepotřebuju ,že to pracuje na bázi plug and play (zapoj a hrej), ale i tak mi to nejede.Nevím ,čím to bude asi ovladači na USB ,, fakt nevím prosím poraďte
Předem dík
herní zařízení
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: herní zařízení
Zkus to zapojit do jiného portu a napiš sem přesný typ toho Trust Dual Sticks . 

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
No tak do jiného portu USB jsem to zapojil a pořád to mi píše neznámé zařízení a úplný název je
Trust Dual Stick Gamepad GM-1520T Green
Trust Dual Stick Gamepad GM-1520T Green
Start -> Ovládací panely -> Herní zařízení ,tam ten gamepad po zapojení do USB portu není vidět?
Protože nevím,co si pod tímto představit
Protože nevím,co si pod tímto představit
Leo180 píše: jenže když jsem ho zapojil do USB, USB vyrhklo
NTB Toshiba Satellite C850, Windows 8.1
ne není vidět
A u jiných zařízení(telefon,flashka,volant,jiný gamepad) po připojení problém není?A nebo naopak,funguje ten Trust na jiném PC?To jen pro možnost,že je třeba poškozen kabel(po zasunutí do portu by se mělo rozsvítit na gamepadu tlačítko Turbo).A podívej se do správce zařízení,jestli někde není u položek Plug and Play vykřičník.
No takže flashka , volant(na který jsem měl instal. CD), tiskárna, atd. po připojení funguje. A po připojení Trust gameportu do PC se Turbo nerozsvítilo ,ale když jsem zmáčkl analog nebo macro tak se rozsvítila dioda. A u plug and play který jsem těžko hledal a našel jsem ho v správa počítače=> služby a aplikace=>služby , se ukázalo že s ním nejsou žádné problémy. Akorát se ukázal vykřičník ve - správci zařízení u řadiče zvuku, videa a herních zařízení- standardní game port.Takže fakt nevím.
Tak zkus ještě tohle-dej ten gamepad do portu,jdi do správce zařízení -> zařízení standardu HID -> zařízení USB standardu HID.V jednom z nich by se mohl ukázat jako USB Joystick,tak mrkni,jestli toto zařízení pracuje správně,nebo jestli není využití zařízení zakázáno.
asi jsem blbej ale kde to tam najdu ten standard HID nebo zařízení HID ve správci zařízení já to tam nevidím sorry že tě takhle obtěžuju,ale já to tam fakt nevidím
Ve správci zařízení by to měla být poslední položka na větvi a v ní Zařízení USB standardu HID.
Ale vyzkoušel bych toho Trusta na jiné mašině a pokud to s ním nehne,tak bude asi chyba v něm.
Ale vyzkoušel bych toho Trusta na jiné mašině a pokud to s ním nehne,tak bude asi chyba v něm.
Tak to bude problém, protože já to zařízení standardu HID tam nemám , ani zmínka o HID.
Vlez tady na PC-HELP do sekce Hledat,jako vyhledávaný text zadej +nezname+zarizeni a dej hledat.Je tam dost příspěvků,já jsem se v tom babral hodinu a atˇ nemusím vkládat odkazy na topicy,projdi si to sám,snad tam najdeš něco nejvíc podobného tvému problému a vyzkoušej rady.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 5723
-
od draxxx
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:02
-
-
iOS 18 - icloud lock i pro koponenty v zarizeni
od petr22 » 17 zář 2024 08:38 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3172
-
od petr22
17 zář 2024 21:21
-
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3271
-
od petr22
16 zář 2024 16:22
-
-
-
Bluetooth:Bluetooth neni k dispozici v tomto zarizeni
od byron » 02 bře 2025 09:21 » v Vše ostatní (sw) - 1
- 3496