CSS
- da.backer
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: CSS
Všichni máme stejný patch, Jdem to zkusit :-) Pak napíšu.
Intel Core i5-4430 + GELID Solution Tranquillo - revize 2
Kingston HyperX LoVo 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP
GIGABYTE GA-H87-HD3 - Intel H87
MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming
Enermax Triathlor ETA550AWT-M 550W
Fractal DEFINE R4 Black Pearl
Spyke píše:Máte všichni stejný patch? Zkusil si hamachi ve verzi 1.0.1.5? Mají ostatní stejnou verzi? Příkaz sv_lan 1 si zkusil? Co FW, neblokuje ti to?
omg akorad tady opakujes to co sme mu radili tak se nejdriv podivej a nepis to co uz tady je ... to pan pak dela frajera kdyz akorad kopirujes ...
- da.backer
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
No pořád to nejde museli jsme to hrát přes server na netu.
Tak se nechádejte a dejte si pivko :-)
Tak se nechádejte a dejte si pivko :-)
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
propi: No to si nám ale expert..
Jak již El Bunda napsal, jen jsem to shrnul, jelikož tazatel nám na tyto otázky neodpověděl a pokud chceme problém vyřešit, potřebujeme vědět výsledky dosavadních nápadů. Což ty očividně nejsi schopen pochopit. A pan dělá 'frajera', ptž nemele kraviny jako ty, zřejmě o problému nic nevíš a budeš tu poučovat?
Raději si dvakrát rozmysli, co plácneš, než tak učiníš. Třeba jako, dovol mi tě citovat, "nikdo se k nemu nepripoji , jestli si nekoupi Profi hosting na server ... cca.300,- mesicne". U toho jsem se fakt pobavil, jen tak dál
Btw. to Tvoje 'akorád' se píše na konci s 't', nauč se psát česky a nejlépe pak i s diakritikou.

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Ja bych jen rad dodal svůj nazor :-).
Z hamachi nemam moc pozitivní skušenosti jestli už se povedlo někdy sprovoznit server to odezva nebyla nikdy nějak přizniva nebo to prostě tak cca po 20 min koplo :-). napsalo connection problem a cau...
Na hamachi jsme kdysi s kamaradama hravali Live for Speed. Ale bylo to celkem těžky nikdy se nedolej zavod do konce jelikož než jsme dojeli minimalně to 2 krat koplo každeho kromě toho kdo byl server :-) .
Cs 1.6 jsem po hamachi skoušel . skoušel jsem tunel mezi Švycarskem a Českem. No to už v Hamachi psalo omezene nebo žadne připojení. A potom jsem skoušel hru s kamošem bydli o vesnici vedle no tak to ani nwm proč ale furt to kopalo někdy se nešlo připojit vubec.
Prostě můj nazor na hamachi ale nikomu ho nevnucuji, protože by se mohlo stát že zrovna jemu by hamachi fachalo skvěle. Ale některe hry se přez hamachi hraly dobře jako napřiklad Bulanci nebo chmatákov takže nwm no :-)
Skus tohle: http://www.rashme.cz/rezervace/
propi: Dělaš se přiliš chytrej... přitom ti je možna 13
Spyke: Promin neumim psat česky ale jen cesky
Z hamachi nemam moc pozitivní skušenosti jestli už se povedlo někdy sprovoznit server to odezva nebyla nikdy nějak přizniva nebo to prostě tak cca po 20 min koplo :-). napsalo connection problem a cau...
Na hamachi jsme kdysi s kamaradama hravali Live for Speed. Ale bylo to celkem těžky nikdy se nedolej zavod do konce jelikož než jsme dojeli minimalně to 2 krat koplo každeho kromě toho kdo byl server :-) .
Cs 1.6 jsem po hamachi skoušel . skoušel jsem tunel mezi Švycarskem a Českem. No to už v Hamachi psalo omezene nebo žadne připojení. A potom jsem skoušel hru s kamošem bydli o vesnici vedle no tak to ani nwm proč ale furt to kopalo někdy se nešlo připojit vubec.
Prostě můj nazor na hamachi ale nikomu ho nevnucuji, protože by se mohlo stát že zrovna jemu by hamachi fachalo skvěle. Ale některe hry se přez hamachi hraly dobře jako napřiklad Bulanci nebo chmatákov takže nwm no :-)
Skus tohle: http://www.rashme.cz/rezervace/
propi: Dělaš se přiliš chytrej... přitom ti je možna 13
Spyke: Promin neumim psat česky ale jen cesky

Jeste bych doporucil www.Parba.Cz, ale ta je asi only Steam. Ale u CoD Byly vydycky male pingy takze v poho.
Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.
- da.backer
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Takže normálně založíme místnost na hamachi pak spustíme CSS já založím hru a oni napíšou do konzole > connect HAMACHIPSERVERU <