Nejde webkamera na Skype Vyřešeno
Nejde webkamera na Skype
Ahoj, mám problém ... v programu Skype mi nefunguje webkarema (Genius: eye 110) při videohovoru. Pokud zapnu přímo program od výrobce, tak webkamera funguje, ovšem ve Skypu ne. Nevíte , čím to může být? .. Děkuji za odpověď
Who let the dogs out?!
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nejde webkamera na Skype
Zdravím. Předpokládam, že ji SKYPE nevidí? Zapni skype a NASTROJE-NASTAVENI-VIDEO-ZDE HO POVOL-A VYBER KAMERU. Snad ti to pomůže. 

Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Ne, Skype právě webkameru vidí! Ale při zapnutí videohovoru vidím pouze černou obrazovku, jak já, tak druhá strana.
Who let the dogs out?!
- Imra
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus stahnou Crazy Talk, najdes to v doplncich. Pote zmackni na prvni zalozku a dej Ano (teda to prvni) - je to cinsky :)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ve Skype je celá řada nastavení kamery. Někdy je třeba změnit standardní nastavení podle kamery, aby byl obraz dobře viditelný. Zkus si s tím trochu pohrát.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
mám uplně stejný problém a ne a ne najít řešení ... předtím jsem měla A4 Tech a fungovala naprosto bez problémů teď mám Geniu eye 312 ... tak moc prosím o nějakou radu ...
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zdravím.A vítej zde na foru.
Ikdyž se jedná o stejný problém založ si svůj topik. Prosím o přesun.

Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
ahoj,taky mi nejde webkamera a vyzkoušel jsem všechno..i nainstalovat crazy talk ale je tam jen černá obrazovka..mám 2 webkamery a dělá to u obou dvou.
A když si nainstaluju CD(přibalené k webkameře) tak to stejně nejde..no a pak tam můžu nainstalovat nějaký starfish bundled a tam je trojskej kůň..no není to normální??!!
A když si nainstaluju CD(přibalené k webkameře) tak to stejně nejde..no a pak tam můžu nainstalovat nějaký starfish bundled a tam je trojskej kůň..no není to normální??!!
Zpět na “Komunikace na internetu”