Mám velkou prosbu a dotaz, když připojím na svou desku MSI Platinum K9N2 (AMD PHENOM) disk SATA, pak mi moje XP čekají na započetí spouštění nejméně 3 minuty, když disk SATA odpojím, pak jde vše zase normálně. pokud SATA připojím, pak WIN jdou normálně, jen spuštění trvá děsně dlouho. Pokud dám do SATA vypalovačku, pak žádné čekání není. Vážně nevím, co s tím. Zkoušel jsem i více disků od WD a Seagate a vše má stějný výsledek. Pokud dám disk do vedlejší soupravy s deskou MSI (Quad core Intel), pak se nic podobného neděje a WIN startují ihned. Poradí mi někdo? Moc prosím. Můžete i na email, lyachin@seznam.cz
Díky moooc
Ještě upřesňuji, systém mám na PATA disku. Spouštění je i pomalé v případě instalačního CD win XP, opět to čeká stejnou dobu. I když dám XP na SATA disk, tak spouštění čeká děsně dlouho než začne. Fakt už nevím, co s tím
WIN XP čekají děsně dlouho na spuštění se SATA
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: WIN XP čekají děsně dlouho na spuštění se SATA
Mluvíš o disku SATA se systémem WinXP, nebo jen s daty?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Mluvím o disku s daty, ale zkoušel jsem to i v případě, že je na SATA systém. Stejně se chová i při spouštění instalace XP. Opět to čeká stejně dlouhou dobu
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mrkni do manuálu na Bios, asi něco není správně nastavené. Případně brnkni na technickou podporu MSI (česká) na č.t. 800101010, kde případně poradí. Také jsem měl potíže s jednou základní deskou a nastavením Biosu a poradili. Někdy není nastavení dobře pochopitelné a nebo skoro ukryté.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3310
-
od petr22