Problém s řadičem SCSI

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

terezka_c
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Problém s řadičem SCSI

Příspěvekod terezka_c » 27 led 2009 12:40

Zdravím,
mám problém s řadičem SCSI. Přítel mi před nějakou dobou na notebook nainstaloval program GameJack a od té doby se mi notebook restartuje, vždy zčerná obrazovka a problikne nejaké modré okno s hláškou, kterou v té rychlosti nepřečtu. Po restartu se mi objeví okno, že byl objeven nový hw (hostitelský řadič SCSI a RAID). Při pokusu o odinstalaci GameJacku se notebook restartuje. Při jakémkoli odebíraní (odinstalaci) programů se notebook restartuje. Prosím poraďte co s tím mám dělat...V nejhorším případě vše zálohuju a přeinstaluju Win,ale do toho se mi moc nechce...

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Problém s řadičem SCSI

Příspěvekod memphisto » 27 led 2009 12:46

Vítej na fóru PC-HELP.CZ

Zkus to odinstalovat v Nouzovém režimu (při bootu Windows mačkej F8 a z nabídky vyber Stav nouze) nabíhání chvíli trvá, tak se nelekni. Potom se můžeš mrknout ve Správci zařízení (pravým na Tento počítač-Spravovat)jestli není u něčeho varování (? či !)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

terezka_c
nováček
Stav:

Příspěvekod terezka_c » 27 led 2009 12:49

OK. děkuju, zkusím to. Momentálně u žádného zařízení žádná chyba není hlášena...

terezka_c
nováček
Stav:

Příspěvekod terezka_c » 27 led 2009 13:00

Bohužel se mi program nepodařilo odinstalovat ani v nouzovém režimu (nebyly dostupné nějaké informace pro odinstalování). Při pokusu o odinstalování jakéhokoli jiného programu vyskočí hláška,že byl kvůli programu změněn řadič SCSI a jestli chci změny vrátit zpět. Když dám ano restartuje se PC, když dám ne, neodinstaluje se program.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 27 led 2009 13:08

tak asi nezbývá nic jiného než ho natvrdo smazat a pak pročistit registry CCleanerem (odkaz v podpise) :?

PS: pro jistotu si udělej bod obnovy, kdyby se nějak držel a dělal problémy
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

terezka_c
nováček
Stav:

Příspěvekod terezka_c » 27 led 2009 13:59

Zkusila jsem ho natvrdo smazat a poté pročistit registry. Bohužel v Přidat nebo odebrat programy je stále. Když ho chci odstranit objeví se: ERROR 1704: An installation for Universal SCSI Controller is currently suspended. You must undo the changes made by that installation to continue. Do you want to undo those changes? nebo u jiného programu v češtině Instalace produktu Universal SCSI Controller je pozastavena. Chcete-li pokračovat je nutné vrátit zpět změny provedené při instalaci. Chcete tyto změny vrátit zpět?. Pokud zadám ANO zčerná obrazovka a objeví se modré okno, které jsem si před chvilkou vyfotila a přečetla si,co obsahuje: Byly zjištěny potíže a systém Windows byl ukončen,aby nedošlo k poškození pc.Došlo k pokusu o spuštění nespustitelného oddílu paměti.Pokud je to poprvé, co vidíte obrazovku s chybou zastavení pc, restartuje pc. Pokud se obrazovka objevi znovu, pokračujte těmito kroky: Ujistete se,že nový HW a SW jsou správně instalovány. Pokud se jedná o novou instalaci, obraťte se na dodavatele HW nebo SW a vyžádejte si případné aktualizace systemu Win.
Pokud potize pretrvaji, vypněte nebo odeberte instalovaný HW nebo SW. Zakažte možnosti paměti systému BIOS, napr. ukládání do mezipaměti nebo stínové zařízení. Pokud potřebujete pro odebraní nebo vypnutí součástí použít nouzový režim,restartujte pc.po stisknutí F8 vyberte upřesnit možnosti spouštění a poté vyberte nouzový režim.
Tak nevím co s tím.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 27 led 2009 14:04

vlož sem prosím ten screen té chyby

terezka_c
nováček
Stav:

Příspěvekod terezka_c » 27 led 2009 14:09

to mně nějak nejde...:(

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 27 led 2009 14:11

asi bude pravděpodobně moc velký.otevři ho v Malování (Start - spustit - mspaint - enter) a ulož ho jako JPEG a dej ho sem jako přílohu (pod oknem, kde píšeš text je pole, kde vybereš cestu a nahraješ ho apak odešleš příspěvek)

terezka_c
nováček
Stav:

Příspěvekod terezka_c » 27 led 2009 14:15

Takže tohle mi to vyhazuje při odinstalaci GAMEJACKA...
EN.JPG
EN.JPG (12.93 KiB) Zobrazeno 584 x

terezka_c
nováček
Stav:

Příspěvekod terezka_c » 27 led 2009 14:16

a tohle při odinstalaci jiného programu:
Přílohy
cz.JPG
cz.JPG (12.75 KiB) Zobrazeno 584 x

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 27 led 2009 14:18

ještě kdyžtak té modré smrti screen

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3480
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    4157
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 lis 2024 10:06
  • Problém s fps v gta 5 online
    od Mladkov204 » 21 črc 2024 16:12 » v Hry
    3
    3682
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    22 črc 2024 08:09
  • Problém s monitorom
    od sloliv » 08 led 2025 04:55 » v Problémy s hardwarem