Teacy používá můj kamarád a je spokojený. Určitě se není čeho bát.
Nejlepší hra je Excel! • Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora. Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
U mě zase jedna kámoška nemůže Teac vynachválit a druhý kámoš už po třetí reklamaci ho nechce ani vidět si nevybereš. každý má jiné zkušenosti. To samé jako já nedám dopustit na booky ASUS a Tomina (myslím, že právě on) už je nechce ani vidět
Se značkou Teac nemám zkušenosti, ale Emgeton nebrat, obzvláště pak tento M7. Sice je na tom, i dle recenzí a testů, výbavově hodně slušně, avšak vybírá si to svou poruchovostí - jako nejčastější bývá zamrzávání. A o celkové rychlosti přehrávače se snad ani nemá cenu zmiňovat..
Osobně bych si nevybral ani jeden, ptž těmto značkám prostě nevěřím, ale na to nedej, je to jen můj subjektivní názor..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Ahoj chci si koupit novou case. Stávající má špatný Airflow a díky tomu se mě přehřeje grafika a sekne se PC.
tahle se mě líbí a vypadá, že má dobrý Airflow. Jinak bedna okolo 3000.
Děkuji za rady.
Poslední příspěvek
Před koupí si ale prověř zda se ti tam vodník vleze....ale skříň je to relativně velká.
Ahoj budu si pořizovat nový mobil a uvažuji o Samsung A56 co má vyjít. Nebo Za tu cenu se dá sehnat něco lepšího? Měl by stát 12 000. Jde mě o software podporu, že bude mít 6let aktualizace a o Foťák.
Děkuji za odpověď.
Poslední příspěvek
Ak chces tocit videa v 4K/60fps, tak ani A55 ani A56 to neda, cize FE, ktore vie tocit aj 8K/30fps alebo S24 ( pre mna maly display )
Ahoj doposud využívám internet který mě vede od antény kabelem, ale kabel se pořád skřípá někde pod podlahou co mě vede a nejde pak po nějakým čase internet. Chtěl bych to teda řešit Mesh systémem. Mám vybraný tento . Hlavně mě jde o to, že mám 360...
Poslední příspěvek
V místnosti kam vede anténa mám router a od něho vede kabel Ob dvě místnosti k dalšímu routeru a od něj se to rozvádí do 4 PC z toho jeden je na Wi-Fi. Barák mám do L s tím že první router je na hoře L a druhý dole na L. Pokud budu tahat kabel po...
Dá se za cenu 35 000 složit PC na video edit ve 4k? V tomto směru se neorientuji a tak nevím jestli je lepší AMD/Intel/Nvidia, byl by někdo ochotný mi ho zkusit složit? Čistě jen bedna, děkuji