Dlouhé spouštění windows

...

Moderátor: Mods_senior

Arnošt Dadák
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Dlouhé spouštění windows

Příspěvekod Arnošt Dadák » 29 led 2009 12:04

Ahoj ještě než přeinstaluju wokna bych chtěl znát váš názor Proč se mi windows tak dlouho a špatně spouští - bud se mi nezapne někdy monitor, nebo při kontole mechanik, disketovky atd naskočí černá obrazovka a dole se odčítá asi 25 vteřin do spuštění a nebo co mě ted vytáčí je to že zapnutí proběhne ok ale v okamžiku jak je tam ta vlajka windows a dole běhá ta modrá čára tak běhá třeba i 3 minuty možná dýl copak se mi podálo?

Reklama
actionboy
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Dlouhé spouštění windows

Příspěvekod actionboy » 29 led 2009 12:21

Tak budto vir nebo máš nastaveno po spuštění OS spustit spoustu programů. jestli maš wonka dlouho tak reinstal si myslím bude pro tebe to vhodné. Jestli jen chvíli tak bych asi to zkoušel vyřešit
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730

guest

Příspěvekod guest » 29 led 2009 12:38

Může to dělat m.j. poškozený systém což by řešila zmíněná reinstalace, ale také může být poškozený Bios, tady by stálo za pokus reset CMOS, případně v Biosu naszavit defauldní nastavení.

Uncle
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Uncle » 29 led 2009 13:56

Osoběn bych to řešil odinstalací Windows :D
AMD 2600 ...
- Jeden z nejlepších procesorů co jsem kdy viděl ;-)

Arnošt Dadák
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Arnošt Dadák » 29 led 2009 21:52

Ahoj noo tak nedávno sem posílal výpis z hijackthis a byl o.k. po startu mám nastaveno jen minimum programů a ten restart CMOS to je vyndat baterku z desky ? jinak když už to naběhne tak vše funguje i dlouhé hodiny i u novějších her prostě jen ten start systému zlobí... jo chodí mi sem taky pařit můj 5 letý syn existuje něco co by mohl on omylem zapnout?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”