Nezapina Pc zdroj je OK
Nezapina Pc zdroj je OK
Ked som Zapojil repro do slotu na sluchadla tak mi resetol PC a uz nenaskocil zdroj je OK. Neviem bud maticna alebo ovladanie ?????????
-
- Pohlaví:
Re: Nezapina Pc zdroj je OK
Vítám tě na PC-Help. Popiš ten problém trochu podrobněji. Zapnutí repro do konektoru sluchátek by restart PC určitě způsobit nemělo.
Restartoval se PC a už nenaskočil, tak to si nedokážu vysvětlit, když se bavíš o zdroji. Buď konkrétní.
Webdorf.eu - Tvorba webu a fór na redakčním systému Drupal 6 a PhpBB 3
Ano zle som to napisal on neresetol ale sa vypol a uz sa neda nakopnut skusal som zdroj v inomPC - duron 950 a v poho zapne ja mam intel 4 3,2 no neviem mozno ze ten zdroj nema silu aby nastartoval . Zatial bezim na tom durone . SKUSTE DACO PORADIT . . .
Není třeba citovat bezprostředně předcházející příspěvek. Prosím o respektování. Děkuji. Upraveno. Pic
Není třeba citovat bezprostředně předcházející příspěvek. Prosím o respektování. Děkuji. Upraveno. Pic
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zdravím. Nevím zda by měli sluchátka vliv na zdroj. To spíše vypadá na desku. A také dopň celou sestavu.
Když pc zapneš roztočí se zdroj/větráky? Neozívá se nějaký zvuk (speaker na mb)?
Jinak necituj předchozí příspěvek viz. pravidla fora.
Když pc zapneš roztočí se zdroj/větráky? Neozívá se nějaký zvuk (speaker na mb)?
Jinak necituj předchozí příspěvek viz. pravidla fora.
Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Vobec nic sa mi neroztoci nic sa nedeje
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Máš pc zapojené do sítě (napajení)?
Jinak pokud se nerosvítí ani diody na desce vypadá to na to ,že s deskou je něco špatně.

Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Jednoduše se prostě nezapne ... Zkontroluj napájení chlazení ....
AMD 2600 ...
- Jeden z nejlepších procesorů co jsem kdy viděl

aj podla mna to bude doska lebo vsetko by malo byt dobre pozapajane a nic sa nezapne ani neroztoci ventilator ani ziadna dioda na doske . . .
did ti říkám zkontroluj to napájení chlazení , ta deska se nezapne když nejede chlazení ..
AMD 2600 ...

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Uncle - Také Tvé radě nerozumím.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No nevím jestli je to tak u všechn beo jen u některých desek , ale třeba ta moje se nezapne když je něaký problém s chladičem , to znamená , že třeba když vyndám chladič CPU z desky tak se prostě PC nezapne a můžu to mačkat jak chci ..
AMD 2600 ...

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 7461
-