tak sem zkousel ale ani pod nalepkama nic neni furt tam drzi jak das EDIT: dik tak skusim oddelat vsechny a zvednou to no tak sem se dival a nepride mi to zda se,, mi ze ten jeden plech je trochu oddelenej
A co zkusit odsunout bočnici dozadu cca o 5 - 10 mm a pak vyjmout ze závěsu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Pokud je zadní části bočnice takový prolisek, tak musíš dost někdy zabrat, aby se bočnice posunula.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
podle obrázku je to systém, potáhnout bočnici směrem dozadu (o těch 5-10mm) a potom "odloupnout".. Pokud to nejde, zkus jemně něčím tenkým a pevným zapáčit za část bočnice co je zahnutá dozadu (tam kde jsou šroubky). Taky mi to u mé dělalo... Jo, občas jsem se setkal s PC, co měl bočnici přinýtovanou, místo šroubků!! Prý kvůli záruce...
Rád se přiučím od zkušenějších... A učený z nebe nespadl