jak rozebrat skaleo p
Re: jak rozebrat skaleo p
no a nemas nejakej napad na neco tenkyho a tvrdyho co je v kazde domacnosti ? nic me moc nenapada
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Přinýtovanou bočnici jsem ještě neviděl, ale možné je všechno.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
prinytovany to nebude kdyz sem se dival na screeny tak vsechno nasvedcuje tomu ze je to asi vysunovaci je cim to vysunout... 

- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zkus příborový nůž, a co nejdelší částí hrany ostří to odpáčit. já použil teda šroubovák.
Pokud je jisté, že bočnici nic nedrží(šroubky,nýtky..), jdi do toho!!! A teď jsem prolézal další fotky, musí to jít!!!
PIC zrovna dnes jsem přidával do pc jednoho známého hdd a museli jsme to odvrtávat!!! Také jsem na to hleděl jak tele na nové vrata

PIC zrovna dnes jsem přidával do pc jednoho známého hdd a museli jsme to odvrtávat!!! Také jsem na to hleděl jak tele na nové vrata

tak ani tohle nejde zkousel se sroubovakem to vypacit ale vzdycky se to jenom prohne a ''vypadne,,
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
to je teda prekérní situace.. už fakt nevím. zkus zavolat na pomoc někoho, kdo má ukrutnou sílu a trochu se v tom vyzná. protože tohle není možné.
EDITMůžeš vyfotit zadní část pc a pak tu bočnici??
EDITMůžeš vyfotit zadní část pc a pak tu bočnici??
Naposledy upravil(a) pikaso.andreas dne 29 led 2009 22:02, celkem upraveno 1 x.
sak jo zitra se du domluvit uz mam d toho sloupanou kuzi na prstech 
nebo nenasel nekdo video jak se to rozebira nebo neco podobnyho ? ja sem googlil ale nic sem nenasel

nebo nenasel nekdo video jak se to rozebira nebo neco podobnyho ? ja sem googlil ale nic sem nenasel
Naposledy upravil(a) domca456 dne 29 led 2009 22:04, celkem upraveno 1 x.
Asi by to chtělo kasaře, ten by si s tím poradil. Kasaři mají i autogen.
nasel sem navod primo v manualu ale musel bych oddelat aji takovy ty ''sroubky,, co se nedaji vysroubovat takovy ty s tim kleckem uprostred
to jsou nýtky který by si musel odvrtat pokud je to tak jak říkáš
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Ajo tak to asi v tom manualu byla jina generace nebo ja nevim tam bylo ze se to ma vytahnout jako jeden velkej kus ale v realu tam de jasne videt ze to celej kus neni tak nwm no pozadam znamyho aby se na to mrknul
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jak to dopadlo??!! povedlo se?
Zpět na “Problémy s hardwarem”