Sekání se nenáročné hry s HD 3850 Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

neotek
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Sekání se nenáročné hry s HD 3850  Vyřešeno

Příspěvekod neotek » 25 zář 2008 20:06

kalyh píše:Mam stejny problem. Mam jedno reseni ktere mi pomohlo. Napis mi na skype kontakt : kalyh1

Tak to snad napíšeš sem ne... Mě by to taky zajímalo jak si to vyřešil...
Deska:Gigabyte GA-790XT-USB3 Procesor :AMD Phenom II X6 1075T Black Edition Grafika :ATI Sapphire HD6870 1GB (256) Zdroj: Seasonic 650W Paměť :A-DATA 4GB (2x2GB) Disk 2x :Samsung F1 250GB + Samsung 500GB Skříň :Thermaltake Systém :Winsows 7 Monitor :24" Samsung BX2450 -2ms

Reklama
byrta
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Sekání se nenáročné hry s HD 3850

Příspěvekod byrta » 13 lis 2008 20:42

Tak jsem postavil skoro stejny PC,ale dal jsem tam jen 500w Fortron a Athlone X2 2,7GHz a jede to uplne bez problemu ,tak nakonec nevim, jestli problem nedela ten procesor,a to uz jsem tam dal Vistu a jine ovladace a porad stejne.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 13 lis 2008 20:57

Do Spustit napiš dxdiag - otevře se directX a tam mrkni do záložky Zobrazení a otestuj.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

byrta
nováček
Stav:

Příspěvekod byrta » 13 pro 2008 14:31

Tak procesor odcestoval na reklamaci,tak uvidime,co mi sdeli ze servisu.Zkousel jsem je informovat nejprve pres e-mail,tak mi napsali,ze podle toho ,co jsem jim popsal,tak by to mohl byt on,ze u AMD to neni az takova vyjimka.

Macko
nováček
Stav:

Příspěvekod Macko » 13 pro 2008 21:13

byrta píše:Tak procesor odcestoval na reklamaci,tak uvidime,co mi sdeli ze servisu.Zkousel jsem je informovat nejprve pres e-mail,tak mi napsali,ze podle toho ,co jsem jim popsal,tak by to mohl byt on,ze u AMD to neni az takova vyjimka.

Zdárek mam stejný problém,mám procesor ale AMD X2 5000+ 65W kontaktoval jsem kalycha co psal zde na forum, rikal ze se musi snizit napeti CPU pak to slape!Zkousel jsem a maka!Podle me je to spatna deska nejaka vada.Procesorem to asi nebude.Myslim teda.

Macko
nováček
Stav:

Příspěvekod Macko » 15 pro 2008 07:59

Podle me u me desky M3A78-EH je problem s napetím na procesoru koukal jsem v programku CPUZ pekne napeti procesoru kolisa!!Nerikam u vsech techto desek jen u nekterych(vadnych kusu) Kalih poslal desku nareklamaci vratili mu penize tak si koupil jinou a slape mu to tak ze ten proscesor bych opravdu vyloucil,pocitace stavim a nikdy jsem se snad ani nestkal stim ze by zakoupeny novy procesor byl spatny,procesory se totiz testuji tak ze se velmi hodne zatizi a test je dukladny a ne jako ty desky pojebany kdo vi jak to kontroluj.Urcite ne pod zatezi jako procesory,jen tak to "projedou".Jinak napis jak jsi dopadl,myslim ze ten procesor ti vymeni i kdyz bude dobry,nebudou to nejak podle me resit pro vyrobce to je stejne bezcena vec,ale verim tomu az ho tam das tak ze to bude to same!

Macko
nováček
Stav:

Příspěvekod Macko » 11 led 2009 19:01

Tak jak jsi dopadl,byl procesor špatny???Dik za odpověď.

byrta
nováček
Stav:

Příspěvekod byrta » 13 led 2009 14:43

Takze procesor byl otestovan a potvrdilo se,ze v nem ten problem neni.Kdyz mi prijde zpet,tak to zkusim s tim napetim a uvidime co dal. Asi to vypada na tu desku,stejne je ale zajimave ,ze Athlone 64X2 5200+ (65W) tam slape bez problemu.

Macko
nováček
Stav:

Příspěvekod Macko » 15 led 2009 17:19

Hm myslel jsem si to.Je to urcite tou deskou jeste jsem ji nereklamoval co mam snizeno to napeti tak je to ok,koupim si uplne jinou uz s cipsetem 790fx tuhle vyreklamuji a pak prodam.Jinak mam procesor X2 5000+ a mam taky problem,teto desce uz neduveruje,nechci aby se opakovalo to ze me poslou jinou a bude mi to chodit a za dva roky si koupim čtyř jádro zjistím že to zase blbne že tam nemaká čtyř jádro tak nato jako nejsem zvědavej,¨jelikož bude i po zaruce!At si tu desku strčej někam a stím i celej ASUS!!! :bomb:

byrta
nováček
Stav:

Příspěvekod byrta » 01 úno 2009 15:53

Byla zakoupena nova deska,kde vsechno slape, jak ma. A nakonec to vypada,ze i ta puvodni je dobra, jak uz jsem psal jiny procesor tam slape, jelikoz jsem najel na specifikace teto desky a zjistil, ze v pasazi, kde se pise jaky procesor je tam mozno osadit je mala hvezdicka a malym pismem text - zakladni deska podporuje procesory az do 95W. Jelikoz puvodni procesor Athlone X2 6000+, 3.0GHz ma 125W , tak to asi proste nezvladala. :idea:

Macko
nováček
Stav:

Příspěvekod Macko » 05 úno 2009 22:27

jj taky jsme neco cetl ze by mela umet max 95W,ale to pisou u spousty desek a chodi na tom 125W normalne.Ja mam 5000+ 65W a deska to nezvlada! :crazy:

Macko
nováček
Stav:

Příspěvekod Macko » 14 úno 2009 12:19

byrta píše:Byla zakoupena nova deska,kde vsechno slape, jak ma. A nakonec to vypada,ze i ta puvodni je dobra, jak uz jsem psal jiny procesor tam slape, jelikoz jsem najel na specifikace teto desky a zjistil, ze v pasazi, kde se pise jaky procesor je tam mozno osadit je mala hvezdicka a malym pismem text - zakladni deska podporuje procesory az do 95W. Jelikoz puvodni procesor Athlone X2 6000+, 3.0GHz ma 125W , tak to asi proste nezvladala. :idea:

To máš pravdu že podporuje max 95W ale pokud někdo bude mít ještě problém i s jiným procesorem tak pomáhá snižit to napeti,ale ted jsem koukal na stranky AUSU a konecne tam dali novy bios 0804 ktery tento problém řeši snad.Píší tam něco otom že by to mělo byt na to!Ted jsem to zkoušel,flashoval jsem bios a vrátil napěti ve windows na standart jak má být a je to snad uz OK !!!Je to chvilička co jsem tom zkoušel tak snad se nemýlím :D

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • sekání, trhání CS2...
    od Elbeckho » 06 úno 2025 20:40 » v Hry
    1
    3091
    od Mety Zobrazit poslední příspěvek
    15 úno 2025 09:57

Zpět na “Problémy s hardwarem”