Ahoj pokaždé když přeinstaluji Windows tak musím nainstalovat Grafarnu .. to je jasne . ALE ! Vetšinou mi to dělá tenhle problem , že nezobrazuje správně barvi jak by mela ... viz priloha, stahnul jsem i nejnovejsi ovladace a nic nepomaha uz nevim cim by to mohlo byt prosim o radu !!!!!
máš ji do agp?? pokud ano tak skus nějaký agp hotfix
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Prrededm se ommlouvam za tto jak pisi, nic mene to neni ma vina...Klacesnicee spattne funguje. Pisee vice znaku pri jeddnom doteku ale cco je horrsi je to , ze drzeni shiftu cci meezerniku nefunguje rovnez dobre...Zkousel jsem vymenit 3...
Poslední příspěvek
Nevím, jak ostatním, ale stále mi není jasné JAK jsi to vyřešil? Měl jsi tam nějaké makro na klávese Windows?
[Ahoj, potřeboval bych pomoc s přetaktováním mého Intel Core i7-9700K na 5 GHz. Mám základní desku MSI Z390 Tomahawk a nějak se mi to nedaří. Kdyby se našla nějaká hodná duše, která by mi mohla poradit, případně zavolat, byl bych moc vděčný. Děkuji!...
Dobrý den, tvořím si vlastní web a dostal jsem do situace, jakožto začátečník ze které moc nevím jak ven. Jde o to, že jsem web udělal na jedne strance a v menu O nas,Uvod,Kontakty atd jsem odkazoval na ruzne části te jedne stranky kde dané '' tema...
Poslední příspěvek
Děkuji moc všem za radu. Vypadá to, že to tedy rozhodím do stránek a bude každá sekce mít svou stránku a nebudu to nějak hrotit.
kamarád mi za levno nabídl Ryzen 5 3600 a 16 GB RAM VIPER 4 BLACKOUT (2x 8gb) 3200Mhz CL16, vzhledem k tomu, že momentálně nemám doma stolní PC, pouze notebook, na kterém si sem tam zahraju CS2, mě napadlo, notebook prodat a...
Poslední příspěvek
Díky za informaci, v tomhle se zrovna nevyznám, použiju ten, co jsi navrhl.