Co hrajete za hry?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Sajmon_8
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Co hrajete za hry?

Příspěvekod Sajmon_8 » 05 úno 2009 22:23

Burnout jsem dneska taky zkoušel a je to fakt dobrý. Po těch posledních NFS je to spolu s GRIDem výborná zábava :wink:

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 06 úno 2009 01:51

YouTube interaktivní hry ...

YouTube nabízí interaktivní videohry zdarma, vyzkoušejte si je: http://technet.idnes.cz/youtube-nabizi- ... ternet_rja

http://www.youtube.com/watch?v=6Zj45rmDXWI

Další hry:

Youtube Street Fighter: http://www.youtube.com/watch?v=LPQ1XrllZmA

Car´s Life: http://www.youtube.com/watch?v=4ahyHfNqquQ

Interactive Hot Tub Girl: http://www.youtube.com/watch?v=X5Qn8-w12p0

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Spyke » 16 úno 2009 02:00

Tak momentálně hraju F.E.A.R. 2 a takhle po nocích to je opravdu masakr.. :lol: Burnout Paradise úspěšně dohrán a můžu ho každému jenom doporučit, bavil jsem se u něj víceméně od začátku až do konce. Občas to sice bylo trochu stereotypní, ale to se této hře dá lehce odpustit. Jakmile dohraju F.E.A.R., což si myslím, že nebude trvat dlouho, tak tu mám připraveno rozšíření Fallout 3: Operation Anchorage, tkž uvidíme. Jelikož si mě F3 naprosto dostal, jsem celkem na tento přídavek natěšen.. :D Jinak možná bych mohl ještě zmínit hru Mirror's Edge, která mě taktéž velmi bavila. Bohužel dohrána byla za dva večery, což mě trochu zamrzelo. Ale i tak to byl zážitek, hlavně pak ta grafika, to je něco.. :bigups: Na druhou stranu jsem dokončil i hru Lord of the Rings: Conquest, ale tu už tolik vychvalovat nemohu, ptž to byla jednoduše nuda. Sám nevím, proč jsem jí celou dohrál, nějak extra mě totiž nebavila.. :lol: Na odregování možná, je pravda, že člověk se u ní opravdu moc nenadře, i když bacha na nervy. Mě dokázala opakovaně rozčílit tolika věcmi až to hezké nebylo. Cryostasis, od kterého jsem také čekal 'trochu' víc, mě spíše zklamal a ani jsem neměl chuť ho podruhé zapnout. Nějak mě neuchvátil a tak o něm ani nemá cenu víc psát. Ale třeba se k němu ještě vrátim :D

Btw. co tohle téma označit taky za vyřešené, stejně jako je tomu u topicu 'Vaše plocha'? Já jen, aby se to stále nezobrazovalo v TOPu.. :wink:
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

iDkcz
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod iDkcz » 16 úno 2009 10:02

Osobne souhlasim dat ho za vyresene.Lidi co sem psalo stejne tak do "Vaše plocha" je vic nez dost takze pokud budou chtit urcite si sem cestu najdou.Jinak ja osobne parim samozrejme denodenne CS 1.6 to je proste klasika vsech klasik pak sem tam Call of Duty 4 po netu s kamosema pak lehce MOTORM4X, Battlefield 2, NBA 09, Test Drive Unlimited, HUnting Unlimited 09-mimochodem pecka :D a jinak nejvic prdel je asi Texas Hold'em Poker 3D - Deluxe Edition-po hamachi narez na dlouhy noci :D :D
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )

stinks
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod stinks » 16 úno 2009 15:09

X píše:YouTube interaktivní hry ...

Zajimavy. Nevedel sem, ze neco takovyho je. Hot Tub Girl je fakt dobra :lol:

Jinak ja nejradsi hraju RPG. Nejoblibnejsi mam serii Gothic a The Elder Scrolls. Oba Dungeon Siege taky nejsou spatny.
Hraval sem i WoW, ale uz me to nak prestalo bavit. Nicmene i tak si myslim, ze je to nejlepsi MMORPG. Po netu ted nejradsi parim UT2004, ale treba CS: Source nebo CoD4 jsou ted hodne velka konkurence.
Taky rad hraju strategie (npř. Heroes V, Age of Empires nebo Medieval: Total War).
Computers are like Old Testament gods; lots of rules and no mercy.
-- Joseph Campbell

jackm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jackm » 10 bře 2009 15:04

Momentálně pařím CoD2 MP,Winter 2008 a Mafia...Burnout by jsem chtěl ale nejel by mi...

d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Stav:

Příspěvekod d1amond » 10 bře 2009 15:36

Já jsem hrával Homeworld 2, asi jedna z nejlepších 3D space strategií. Bohužel ale byla poslední.
Naposledy jsem dohrál CoD4 a 5, a Crysis obě. Celkem fajn žrout času:)

Teď čekám na Mafia 2.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Spyke » 11 bře 2009 02:47

d1amond: A zkoušel si Sins of Solar Empire? :D
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

East
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod East » 12 bře 2009 12:54

GTA 4, Far Cry 2, CoD:WaW a teď jsem dohrál Mirror's Edge.
.::It's better being an optimist and being wrong,
than being a pessimist and being right::.

Screpheep
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Screpheep » 15 bře 2009 14:51

Tak jsem nedávno objevil Mount and Blade, a lepší hru jsem posledních pár let nehrál. Naposled mě takhle chytlo Diablo II. škoda že mi zrovna shořel herní komp.

Roscow
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Roscow » 16 bře 2009 20:16

hele Screpheep ty hrajes stejnou hru jak ja :D.. .mount and blade je nice kalba kterou vam doporucuji akorat ji nemam v cestine a necemu prd rozumim...pak jeste hraju nhl09 a virtual tennis 3 . Taky dobre hry. Muzete mi nekdo napsat nejakou dobrou RPG hru ve stylu Gothic 1,2, nebo 3?? (hlavne ne oblivion- nechci)...diky
Jsem takový jaký jsem

bohnice05
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod bohnice05 » 18 bře 2009 10:16

Od počátku World of Warcraft jsem na něm závislý... střídal jsem různé freeservery, hodněkrát přestal atd. to každý závislák zná. Přitom když jsem několikrát přestal tak jsem zatím hrát například CS 1.6, potom CS:S a teď což je ještě nedávno CoD4... ale v posledních letech jsou na tom freeservery WoW výborně už ne tak plné bugů atd jako v začátcích. Tak jsem se opět vrátil především k WoW. To jsou hry na kterých jsme někdy závislařil. Ale pokud vemu i jiné hry tak jsme vždycky hrál ty nejvíc známé tituly. Sérii GTA, Prince z persie... z těchméně známých českých sérii Poldů s Luďkem Sobotkou. A taky díky tomu mě to ze samotnéího začátku hraní a taky díky slbému stroji táhlo víc k adventurám. Avšak mojí nejoblíbenější hrou je a vždy asi bude Mafia...

Když bych se vrátil úplně k přesnému znění otázky tak teď hraju GTA IV, Far Cry 2, dohrávám Assassins creed a poněkolikáté Gothica 3 kde si asi brzo koupím datadisk...
Jsem Apple ovce :lol:.

Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.

Zpět na “Hry”