RESTART PC !!!
Re: RESTART PC !!!
no mam kamose kterej ma tuhle DDR DIMM je to myslim ze 512 mohl bych si ji od nej pujcit a zkusit ji tam nechat samotnou , ale co kdyz mu ji budu vracet a ta zakladovka ji znici ....
vubec nevim co mam udelat driv , jestli prodat ty moje RAmky a koupit si tky 2 G , ale jiny a nebo nejdriv koupit cca za 200 tu zakladni desku ...
co ted ...

co by jsi udelal na mem miste ?
je to dost tezke ted vymyslet co driv ... asi koupim tu zakladni desku no hold budu muset utratit 300 Kc , ale prece neprodam 2 G ramky a nekoupím jiny abych je dal zpatky do tehle desky a nasledne je znicil taky .... co myslite ??

Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
a co kdyz to neni ani jednim ... 

tak paměti máš určitě špatný a budeš zmetek jestli je prodáš 

Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
tak ja si pujcim tu od toho kamose a vyzkousim to s ni treba na 3 dny a kdyz to bude v pohode tak si tyhle odeme koupis a ja si koupim jiny jo

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2410
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 16:11
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4408
-
od Sipsisipi
Zobrazit poslední příspěvek
25 srp 2024 10:37
-