Problém : Pred časom som vymenil obyčajnú optickú myš za Razer CopperHead, pri hre som mal neskutočné lagy, tak mi došlo, kde bude problém. Mal som najnovšie ovládače, tak som skúšal meniť nastavenie myši a neskôr aj flash novšieho firmwaru ... stále to isté. Tak ma to nasralo a dal som si A4Tech X-718 a ... o niečo lepšie, ale stále lagy a keď som mal pustený film ( je jedno v akom playeri ) a pohyboval som myšou v okne prehrávača CPU usage vyletelo na 100% rovnako ako pri Razeri ...( mimo okna v pohode ). Aj keď majú tieto myši o dosť vyššie rozlíšenie ako tá pôvodná pochybujem, že potrebujú celý výkon CPU. Tak som skúsil novší DirectX, keďže ho používajú 3d hry aj prehrávače .. z 9.0c na 9.0c 2007, nič, novšie ovládače na grafiku a dosku .. zasa nič ... hodiny googlenia a nič, čo by mi pomohlo. Medzitým som musel preinštalovať win, ale problém s myšou zostal. Pri Cod 1 som si zvykol, aj keď ma to vytáča, ale skúšal som free online-ku Sauerbraten a pri hocijakom pohybe myšou klesne FPS z 166 na 15 !!!!(... beží na OpenGL) ... ak môžete niekto poradiť alebo máte ten istý problém, napíšte pls ...dik
Zostava >
MB :MSI K7N2 Delta ILSR
CPU: AMD Athlon 1500+
RAM: 1Gb
VGA: nVidia GeForce 7600 GT
Problém s myšou (pri pohybe záťaž CPU 100%!)
Re: Problém s myšou (pri pohybe záťaž CPU 100%!)
skoušel si i jiný USB v pc protože mě snad napadá jen že je poškozenej řadič usb a jediná jak to skusit je si sehnat redukci z usb na ps2
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A nainstalovat nejnovější ovladače.Starší mohly mít chybu.U mě například chyba ovladačů klávesnice a myši způsobovala nefunkčnost e-sata externích disků
http://www.razersupport.com/index.php?_m=downloads&_a=view&parentcategoryid=8&pcid=0&nav=0
http://www.pegasoft.cz/cz/DirectX-9.0c-November-2008/

http://www.razersupport.com/index.php?_m=downloads&_a=view&parentcategoryid=8&pcid=0&nav=0
http://www.pegasoft.cz/cz/DirectX-9.0c-November-2008/
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Starší mohly mít chybu.U mě například chyba ovladačů klávesnice a myši způsobovala nefunkčnost e-sata externích disků
Tak to je hodně zvlaštní.

Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Taky sem koukal jak puk 

zao píše:skoušel si i jiný USB v pc protože mě snad napadá jen že je poškozenej řadič usb a jediná jak to skusit je si sehnat redukci z usb na ps2
jj .. skúšal som aj iné USB aj redukciu na PS/2 ... stále to isté .. na iných PC je to OK .. no dík btw..
Naposledy upravil(a) Hellmc dne 08 úno 2009 11:54, celkem upraveno 1 x.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Máš nainstalované ovladače od MB?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
El Diablo píše:Máš nainstalované ovladače od MB?
Jasne ... najnovšie čo som našiel na MSI ... divné je, že pri hre, ktorá beží pod DirectX to nie je také výrazné, ale pod OpenGL je to úplne v p*** pokiaľ nepohnem myšou 160-190 FPS, pohnem viackrát do strán 15!!... fuckt neviem ... d btw
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nemáš nějaký konflikt ve správci zařízení?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
El Diablo píše:Nemáš nějaký konflikt ve správci zařízení?
Ne e .. vsetko bezi ako ma..
co ta redukce z usb??
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
zao píše:co ta redukce z usb??
nepomohlo ....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3381
-
od lukas222