Tak jako až tak herní sem nemyslel...ae nerad bych aby se mi tam sekalo i cs:source že

ae tak třeba zamlouvá se mi ještě tento
http://acer.mironet.cz/acer-aspire-6920 ... p+dp88523/ a bavil sem se s klukem co to má a ríka ze GTA 4 bez problmu mu jdou na Low sice ae i tak to má krasný detaily a neseka se to, pak ze na tom jede Medium Gridy taky bez problemu a Crysis ze mu tam de na Strední detaily s 35FPS...coz vidím jako docela dostacující =) je mi jasný ze za 18 000nemuzu ocekávat "herní" ntb...spís se hram ani nejak nevenuju ae kdo by to vydrzel sem tam si neco nezahrat...hlavně že mi tam pujde krasne plynule WoW

co si o tom ntb myslíte? rad bych slysel jestli mu neco vycítate...me se na nem hlavne libí ta grafika, to je asi nejlepsí co vtý cenový tríde najdu koukal sem i na nootebookcheck a tam to taky vypada dost dorbre na tech testech, a nereste ram pamet,tu stejne budu dokupovat na 4gb

já jen jestli je neco na co bych si mel dát bacha
a Ownere 64bitový Visty bych si tam nerval protože tam uplne hafo moc softwaru nefunguje, mala kompatibilita...je to blbý ae je to tak,sem se o to zajímal kdyz sem se ptal proc do ntb s 64bitovým turionem rvou 32bitový visty