propi píše:btw. kdo rikal ze nefunguje ? a kdo rikal ze ho prodavam ? myslim ze nazev toho fora byl Cena ,- PC ? sakra kdo kdo by rek ze kdyz se ptam na cenu ze ho chci hned prodavat ? no asi ses genialni clovek , mozna nejakej robot . A i kdyby tak jsem si to třeba rozmyslel , nebo mi nekdo poradil (nekdo kdo je na vyžší urovni nez ses ty) ze nema cenu to prodavat ze staci vymenit za par korun tu zakladovku a koupit procesor a pc na to moje uzivani je super
Omlouvám se, že jsem z Tvé fráze, cituji:
"chtěl bych prodat PC", chybně pochopil, že ho chceš prodat

A kdo řikal, že je nefunkční? No to sem usoudil sám. Ale jestli považuješ na 100% funkční počítač ten, který má vadné RAM + MB, kterou by si mimochodem zřejmě nesháněl, kdyby byla v pořádku, a sám se restartuje, tak se ti taktéž omlouvám..

A že ti někdo na 'vyšší úrovni než sem já' poradil, že ti stačí za pár korun koupit novou MB a procesor? No, myslel sem, že hlavní manažer potřebuje lepší komp než tuhle vránu, ale pokud ti stačí, budiž. Prodávat se nevyplatí, to by ti řekl téměř každý. Když už, tak ji nechat dojet a vyhodit. Btw. pevně doufám v to, že ty komponenty, co si hodláš koupit, ti vymění taktéž ten člověk 'na vyšší úrovni', ptž dělat to ty sám, setkali bychom se zanedlouho v sekci 'Problémy s HW'. Ne, že bych tě podceňoval, ale podle toho co zde poslední dobou plodíš, soudím, že o počítačích víš tak akorát to, kde najít tlačítko ON/OFF. A to s tím prodejem (i když si psal, že nevíš, kde sem sebral, že ho prodáváš) za 3k myslíš vážně? Chceš prodat Pc, do kterýho se stejně musí koupit MB + RAM za takový peníze? Lol, tak za tohle si už opravdu zasloužíš celej pytlík bonbónů..

Jen tak dál
propi, stojíme při Tobě!