nespustim PC
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nespustim PC
Jaký máš disk - IDE/ATA, nebo Sata? Je disk bez systému, nebo se systémem?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
disk mam SATA a je bez systemu, taky novej a prazdnej
tak jsem objevil jeste jednu moznost. Vypada dost neuveritelne, ale mohlo by to byt ono.
Napadlo me zkusit pripojit monitor k jinemu PC. Zjistil jsem, ze dokud se kompletne nespustil win a neobjevi se plocha, nebylo na monitoru videt ani ň.
Nevim jak je to mozny a proc to dela, ale nepomaha ani zadny nastaveni.
Smula je za tady momentalne jiny monitor nemam takze si to nemuzu uplne overit.....
Napadlo me zkusit pripojit monitor k jinemu PC. Zjistil jsem, ze dokud se kompletne nespustil win a neobjevi se plocha, nebylo na monitoru videt ani ň.
Nevim jak je to mozny a proc to dela, ale nepomaha ani zadny nastaveni.
Smula je za tady momentalne jiny monitor nemam takze si to nemuzu uplne overit.....
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestliže máš SATA disk potřebuješ ovladač, který uložíš na disketu a tu vložíš do mechaniky a po požadavku instalace stiskneš F6.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Pohlaví:
Jeste mi tak napada, ze to pipnuti stejne asi neni jedno kratky ale spis dlouhy...
To u mne signalizuje RAM. Buď vadná anebo nesedí.
zkousel jsem vyndat i RAM a kdyz tam nejsou, pipa to 3x, kdyz je tam dam a vyndam grafiku, pipne jednou dlouze a 2x kratce. Vypada to ze MB bude v poradku. Odpoledne to jdu vzit k jinymu monitoru, abych zjistil jestli to vazne nemuze byt tim ze ten moonitor nezobrazuje....
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Doufám, že na procesoru je pasta pod chladičem.
diky vsem za help. Nakonec to skutecne bylo pouze tim monitorem ktery nevim proc nezobrazuje nic dokud se nespusti system. Uz jsem si koupil novej.
P.S. pastu tam samozrejme mam
P.S. pastu tam samozrejme mam

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To byl CRT monitor?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
jj, byl to CRT monitor.
Bohuzel mam dalsi problem...
Nejdriv jsem si nainstaloval win XP. Vsechno bezelo normalne, nainstaloval sem ovladace, az doslo na ovladac graficky karty /pripominam VGA MSI 9600 GT/ Ve chvili kdy jsem zacal na kartu instalovat ovladac pro XP, seklo se to, a vic uz jsem pocitac spustil jedine v nouzovam rezimu. Zkousel jsem nekolikrat preinstalovat ale nic platny.
Pak jsem si rekl ze teda zkusim visty kdyz je to na ne vsechno delany... Nainstaluju vpohode visty, ruzny ovladace, az jsem dosel ke graficky karte. Nainstaluju v poradku ovladac, restartuju a uz nepustim, jedine v nouzovym rezimu.
Pak jsem zkousel stahnout jeste ruzny verze ovladacu, ale nic platny, porad totez.
Co myslite, rovnou reklamace nebo delam neco spatne?
Bohuzel mam dalsi problem...
Nejdriv jsem si nainstaloval win XP. Vsechno bezelo normalne, nainstaloval sem ovladace, az doslo na ovladac graficky karty /pripominam VGA MSI 9600 GT/ Ve chvili kdy jsem zacal na kartu instalovat ovladac pro XP, seklo se to, a vic uz jsem pocitac spustil jedine v nouzovam rezimu. Zkousel jsem nekolikrat preinstalovat ale nic platny.
Pak jsem si rekl ze teda zkusim visty kdyz je to na ne vsechno delany... Nainstaluju vpohode visty, ruzny ovladace, az jsem dosel ke graficky karte. Nainstaluju v poradku ovladac, restartuju a uz nepustim, jedine v nouzovym rezimu.
Pak jsem zkousel stahnout jeste ruzny verze ovladacu, ale nic platny, porad totez.
Co myslite, rovnou reklamace nebo delam neco spatne?
Zpět na “Problémy s hardwarem”