Patří to k sobě ? Vyřešeno

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Patří to k sobě ?

Příspěvekod Tomina » 11 úno 2009 21:29

Sloty na RAM i samotné RAM vypadají stejně. Paměti se liší pak podle počtu modulů a pinů, ale hlavně výřezů. Proto nenarveš DDR paměť do slotu pro SD-RAMM. Jinak, pokud ta deska co je na aukru má SD-RAMM je to smůla a DDR do ní prostě nenarveš, ani násilím ne :lol:
Takže hledej dále...

EDIT: teĎ koukám, že je to opravdu perlička..DDR SDRAMM..s tím jsem se ještě nesetkal a toho někdy Everest nakecá hodně..kdyby šlo vidět na sloty, tam jsou taková vystouplá místa, podle těch by se to dalo poznat..

EDIT 2: tak jsem se koukl na ty zelené sloty a je tam jen jeden výstupek vprostřed, takže sloty jsou jen na DDR paměti..

EDIT 3: ano AGP tam je taky..

Reklama
Forhill
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Forhill » 11 úno 2009 21:55

ano to mě právě zaskočilo ... tak díky takže mi tam vše pasuje .... a tenhle procesor tam pujde taky že ano ?

http://www.aukro.cz/item549190516_sempr ... ml#gallery

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 11 úno 2009 22:14

Jo-je do s.754 takže bez problémů půjde.Jinak pro tyto sockety byly desky jedině s DDR pamětma,takže SDRAM tam ani nikdy napasovaly.Označení DDR SDRAM jsou normální DDR 1.Kdyby bylo označeno jen SDRAM tak to by byly ty starší.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

Forhill
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Re: Patří to k sobě ?  Vyřešeno

Příspěvekod Forhill » 11 úno 2009 22:26

ok moc díky aspon uz se nikdy nespletu :lol: :lol: vyřešeno

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”