zamrzání plochy a bluescreen
zamrzání plochy a bluescreen
Dobrý den, docela dlouhou dobu už mě trápí zamrzání plochy. Když chci z plochy něco smazat, tak se mi kousne plocha nicméně aplikace normálně fungujou a zůstavájí obrázky oken aplikací na ploše, i když je minimalizuju. Většinou zamrznutí vyřeší to, že dám pokyn vypnout počítač a pak dám storno. Virama to způsobené nebude, včera jsem počítač odvirovala prostřednictvím fóra Hijack This. Dnes se počítač sám restartoval přes blue screen.
Re: zamrzání plochy a bluescreen
Jakej máš OS a taky bylo vhodný napsat tu chybu z BSOD to STOP:xxxxxxx...
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Mám systém Windows XP Professional. Kde mám najít BSOD to STOP:xxxxxxx
Firewall napsal že to bylo způsobeno Memory Dump a Microsoft, že restartování způsobil firewall nebo antivir.
Firewall napsal že to bylo způsobeno Memory Dump a Microsoft, že restartování způsobil firewall nebo antivir.
no bsod je bluscreenofdeadth a tu chybu STOP: a nějaký čísla a písmena najdeš když se ti ukáže ta bluescreen tak je tam naspaná
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Ona ta modrá plocha strašně brzo zmizela a ja jsem neměla čas cokoliv opsat. Nebo jde bluescreen nějak vyvolat? Uložila jsem si výpis z Firewallu, tak jestli to nejde zjistit třeba z toho (soubor s názvem MEMORY.DMP).
jo promiň Tento počítač - záložka Upřesnit - spuštění a zotavení systému - nastavení - odškrtnout automaticky restartovat a opiš to a restartuj ručně
Kydž odškrtnu automaticky restartovat a potvrdím, tak se mě to zeptá, že pravděpodobně nebude moci vytvořit soubor s ladícími informacemi, pokud moje velikost stránkovacího souboru na C: je menší než 1527MB, když dám ANO nic se neděje, ani restartem. Omlouvám se za svou natvrdlost.
já píšu odškrknout aby se ta bluescreen zobrazila aby jenom neproblikla
Právě to dělám, změnila jsem Automaticky restartovat, aby nebylo zaškrtnuté, a hlásí mi to, o té velikosti stránkování.
Teď mám asi počkat, až se mi to zase samo přepne do modré obrazovky, a pak opíšu ta čísla...
no pokud je to odškrknutý i přes tu hlášku tak čekej a opíšeš to popřípadě vyfotíš, jak chceš
Po delší době došlo zase k bluescreenu:
STOP: 0x000000D1 (0x000001B0, 0x00000002, 0x00000000, 0xA4BF9703)
fwdrv.sys - Adress A4BF9703 base at A4BD0000 DateStamp 43a1f89d
STOP: 0x000000D1 (0x000001B0, 0x00000002, 0x00000000, 0xA4BF9703)
fwdrv.sys - Adress A4BF9703 base at A4BD0000 DateStamp 43a1f89d
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2452
-
od rohlicek1
Zobrazit poslední příspěvek