cod2 Vyřešeno
cod2
plz muže mi někdo poradit proč mi nejde cod2 na wistě?
Re: cod2
je to origo?? a nainstalovaný to máš pokud jo skus to pustit v režimu kompatibility
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jakou máš konfiguaci PC a jaké máš ovladače?Máš nainstalovaný NET framework.Normálně CoD 2 na Vistě hraji.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
zao píše:je to origo?? a nainstalovaný to máš pokud jo skus to pustit v režimu kompatibility
origo to je a nainstalovany to nemam zkoušel jsem to tak 3x a nepodařilo se mi to.
aha a co to hodí za chybu při té instalaci
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
tak to newm už ale mužu to zkusit instnout
hned jak dam do mechaniky cd tak vyskoči tabulka že tento program ma zname problemy s kompatibilitou piše tam
před instalaci tohoto programu nainstalujte posledni verzi aplikaci Macromedia flash (r)
//Přestaň laskavě citovat poslední příspěvek, viz pravidla fóra. Používej tlačítko "Odpovědět" ! Díky.
//mike007
před instalaci tohoto programu nainstalujte posledni verzi aplikaci Macromedia flash (r)
//Přestaň laskavě citovat poslední příspěvek, viz pravidla fóra. Používej tlačítko "Odpovědět" ! Díky.
//mike007
tak nainstaluj http://get.adobe.com/flashplayer/?promoid=BUIGP
Re: cod2 Vyřešeno
nainstaloval jsem a zatim to běži