AVG rezidentní štít zpomaluje systém
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
AVG rezidentní štít zpomaluje systém
Mám tak trochu pocit, že mi rezidentní štít od AVG zpomaluje PC a net.Asi to nebude to pravé ořechové, ale využívám jej jen pro to, že odebírám CHIP, ale přemýšlím, že přejdu na něco jiného.Tedy potřebuji antivir, (přemýšlel jsem o AVASTU) a firewall (tam jsem zase narazil na COMODO), nejlépe obojí free.Rád dám na zkušenosti ostatních.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: AVG rezidentní štít zpomaluje systém
Já tedy mám zkušenosti s AVG malé ale jedine co vim je, že AVG opravdu spomaluje hodně počítač.
Já jedu taky na avastu(4.8.protection) a COMODO a mám počítač v pořádku.
Pokud se ti do pc dostane vir, zkus stahnou ComboFix. Myslím, že tady je někde návod jak ho použít.
Já jedu taky na avastu(4.8.protection) a COMODO a mám počítač v pořádku.
Pokud se ti do pc dostane vir, zkus stahnou ComboFix. Myslím, že tady je někde návod jak ho použít.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejvíc u AVG zpomaluje ten Link Checker, který kontroluje odkazy ve vyhledávačích. Vypnul jsem ho a byl klid
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
mám tam link scaner to bude asi to samé, zkusím ho vypnout.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
nebo tak. link checker jsem si spletl s jiným programem 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”