VOB na AVI Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

PinkGirl
Pohlaví: Nespecifikováno

VOB na AVI

Příspěvekod PinkGirl » 16 úno 2009 14:25

Ahojda,
podle ruznych zdroju jsem si nasla, jak prevadet VOB na AVi, ale; ...ucelem fora je prijit s vlastnim dotazem s tim, ze nekdo poradi, takze:

Po rozbaleni-slouzeni *rar mam slozku AUDIO_TS (ktera je spravne prazdna, jak jsem si vycetla) a VIDEO_TS, kde je nekolik ruznych souboru *bup, *ifo *vob, a toto chci spojit v jeden soubor .*avi. Jak to mam udelat?
Obrázek
Tady jsem nasla program AutoGK http://www.autogk.me.uk/index.php
ktery prevadi VOB na AVI, je tam sice navod, ale jen obecny, napr.: zadej vstupni format - ..VTS...IFO, a vystupni se zada automaticky, a neni z neho jasne, jaky *ifo soubor to ma byt, kdyz v mem pripade se jedna o nekolik *ifo souboru v danne slozce. Neni mi z toho tedy nic jasne; ..musim prevest kazdy *vob soubor zvlast?, ...pak vznikle nekolik *avi a musim spojit v jeden celek?, atd.

Prosim o podrobny navod, napriklad: ...v AutoGK zadej prvni soubor (ktery?,kdyz je jich tam tolik a ruznych koncovek), nebo zadej vsechny (v jakem poradi?),...

Reklama
amaroun
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: VOB na AVI

Příspěvekod amaroun » 16 úno 2009 14:33

Winavi video converter.

PinkGirl

Příspěvekod PinkGirl » 16 úno 2009 14:38

No, tak presne o takovou odpoved jsem nestala, nic nerikajici, neposkytujici zadnou radu, zkusennost ani poznatek, zkratka vubec nic. ...dekuji tem, kdo si to precetli a zdrzeli se komentare tohoto typu.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 16 úno 2009 14:44

Víš co máš nero? Např nero 7 a vyšší. Tam ti stačí volba převést hlavní film do nero video. Ale jinak nechápu proč když už si stahneš film v DVD kvalitě jej chceš prznit převodem do avi.
Na dvd je několik titulů např. upoutávky, upozornění na autorská práva, bonusy a hlavní film od toho VTS 01_0 až VTS 01_04 další titul VTS 02_0 až VTS 02_01 a t.d.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 16 úno 2009 14:46

Amaroun sice mohl být trochu výřečnější a říct , že tímto programem převedeš bez problémů toto dvd na avi soubor .
Jinak měl by to být VIDEO_TS nebo VTS_01_0 . Špatnou konverzí nic nezkazíš.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

PinkGirl

Příspěvekod PinkGirl » 16 úno 2009 14:50

Nemam Nero a na vypalovani BurnAware, nebo jak presne.
Ja bych to prevest ani treba nechtela, prehravac to prehraje, ale film je timto rozdelen na tri samostatne casti (ty 3 nejvetsi *vob) . a tak se film da pustit, ale je rozdelen a ...nevim, jak to sloucit na jeden soubor-film a potom to vypalit.
Vychazela jsem z toho, ze vob se prevede na avi a tim se to spoji, no, jak jsem to popsala. Proste to dat do jednoho celku.

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 16 úno 2009 15:03

Převedeš každý z těch tří souborů samostatně a pak spojíš třeba http://www.brizsoft.com/avijoin/index.html .
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

PinkGirl

Příspěvekod PinkGirl » 16 úno 2009 15:08

Tak ja to zkusim;
stahla jsem WinAVI, respektive to uz jsem mela, ale nikdy nepouzila a napsalo to, ze nemam Quick Time Cocec 6,5 nebo vyssi, stahla jsem ho ze stranky WinAVI http://www.winavi.com/codec.htm, a tedkom zadam k prevodu ty 3 samostatne dily *VOB, jeden po druhem.

PinkGirl

Příspěvekod PinkGirl » 16 úno 2009 15:18

Tak ja nevim :(
Napsalo to, ze nenasel kodek Quick Time, a kdyz jsem m ho stahla, tak ted to pise zase dalsi.
Zadala jsem prvni soubor VTS_01_1, 1 vyskocilo toto:
Obrázek
Podivejte se, prosim, sem http://www.winavi.com/codec.htm ...jaky kodek mam jakoze vybrat, kdyz ten co to chtelo jsem instalovala a ted to pise, ze nema MPEG/DVD kodek, a to *vob se teda neprevedlo.
Jeslti jsem to pochopila, chce to toto: Recommend compatible MPEG/DVD codec: ...stahnout a rozbalit do pod-slozky Filter - WinAVI ...

PinkGirl

Příspěvekod PinkGirl » 16 úno 2009 15:29

Tak jsem to stahla ...ten doporuceny MPEG/DVD kodek a roz-zipovala do pod-slozky Filter v Program Files - WinAVI, ...a zase to pise, ze to nema MPEG?DVD Codoe:
Obrázek

Takze to nejde. Jsem to odinstalovala a instalovala vse znova a zase to same s tim kodekem, i kdyz jsem to rozbalila do te pod-slozky, podle navodu.
A taky jde o tom, ze ty 4 samostatne casti, rozdeleneho filmu maji 4 GB ..a to to teda jakoze nestojim, kduz nrmalne *avi-film ma 700 MB. Takze me staci mit to v normalni avi-kvalite a velikosti. A ne roztahenej film na 4 casti a velke jako cely jedno CD = blbost pro normalniho uzivatele, kterej se chce jen podivat.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 16 úno 2009 16:41

Jujda takových krkolomností. Celá složka s DVD filmem jak je veliká? Máš nějaký program který převádí z avi do dvd a zároveň umí vypalovat? Proč se ptám? Pokud celé dvd má 4,3 GB stačí jen soubory správně seřadit a vypálit a protože jak sem koukal ten tvůj program na vypalování asi tohle neumí tak mě napadl převodník z avi do dvd s možností vypalování. U mne je to ConvertXtoDVD když nepálím v neru vypaluju DVD tady. Zároveň mám zaručeno že vše půjde po převodu do DVD přehrát i na přehrávačích vyrobených za krále Klacka.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 16 úno 2009 16:56

Jo na začátku si chtěla něco jako kompletní návod co takhle začít vyhledávání a studium na wikipedia.cz konkrétně třeba zde

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”