Tuning PC Software
Tuning PC Software
Ahoj , chystám se na Tuning svého PC , ale chtěl bych si to pořádně připravit neznáte nejaký program v kterém se to dá vyzkoušet a připravit Tuning PC ???
Re: Tuning PC Software
?? jako modding?? nebo nechápu jak si to chceš skoušet v programu
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
no nějaký grafický program jako je malování , ale by jste si mohl nastavit Case a zkoušet si ho tuningovat , dávat tam fany , neony , atd...
EDIT:// prostě abych si navrhnul Tuning co si kam dám a pak to podle toho udělal
EDIT:// prostě abych si navrhnul Tuning co si kam dám a pak to podle toho udělal
Gimp ten je free tuším potom photoshop a další ale jak ože příjdeš uděláš si case to asi těžko ono to není tak jednoduchý v těch programech
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To už potom spíše 3d modelling tzn. programy jako jsou Blender atd. .
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
jj já sí to myslel tak to už je lepsi si to nacmarat v malovaní nebo na papír , ale díka za potvrzení !!
A potřeboval bych vedet .... Kdyz budu mit Vetráček ze z hora Casu tak kam ma "foukat" jestli ven nebo do casu ??
EDIT:// neni nekde nejake schema jak pridelat FANy ? aby "foukali" tak jak mají ?
A potřeboval bych vedet .... Kdyz budu mit Vetráček ze z hora Casu tak kam ma "foukat" jestli ven nebo do casu ??
EDIT:// neni nekde nejake schema jak pridelat FANy ? aby "foukali" tak jak mají ?
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podle mě by měl fouken ven , protože teplý vzduch má menší hustotu ,takže jde nahoru. Nebo ho chceš zemnit dole ? 
EDIT: To příspěvek pod tímto příspěvkem .
Já s nikým nebojuji , se zaoem už vůbec ne .

EDIT: To příspěvek pod tímto příspěvkem .
Já s nikým nebojuji , se zaoem už vůbec ne .

Naposledy upravil(a) Owner dne 18 úno 2009 19:49, celkem upraveno 2 x.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
JJ vitr by mel foukat ven pac jak je znamo tely vzduch jde nahoru..si tam muzes tre opejkat spekacky..
JOKE..jinak nevim co mate posledni dobou "vsichni" s fanem na horni strane case..sice je to "krasny" mit po casi 50 vetracku ale bohate staci krom zakladnich na GPU CPU atd jeden vepredu a druhej vzadu a foukat to smerem dozadu a vzadu ven z casu jelikoz i vetracky napr na CPU se toci smerem dozadu takze pekne teplej vzduch foukat dozadu a ven.Jinak takove povsimnuti mimo topi..Akorat sem se vsim jak Owner a zao "bojuji" mezi sebou kdo prvni dosahne 7. stupne v prispevcich..
zao ma zatim navic i ve vernosti foru..ale to jen tak mimo 

Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Forhill píše:
je zrovna TADY
MSI KA780G, DualCore AMD Althon X2 (5400+, 2,80GHz)+ Arctic Cooling Freezer 64 Pro, Kingston 2X512 DDR2, 2X1GB A-DATA EXTREME DDR2,W. D. 250GB SATA II + Seagate Barracuda 250GB SATA II + Fujitsu Siemens (w.d.) 250GB USB, Asus 8600GT 256MB RAM DDR3, EuroCase 450W, LCD 19´ Asus VW192