Ahojte, mám problém z tlačiarňou (vlastne je to multifunkčné zariadenie). Pôjdem hneď k veci. Mám novú tlačiareň asi 2 mesiace. Všetko v pohode funguje až na to že po nejakom čase prestala spolupracovať s PC. Stalo sa to asi tak že keď som dal niečo tlačiť tak mi to nevytlačilo, ale zobrazovalo sa mi to dole v lište že mi to tlačí (všetko t.j. farba, papier a ostatné tam bolo). Tak som skúsil tlačiareň odinštalovať že ju nanovo nainštalujem. Lenže čo to. Stratil som inštalačné CD-čko. Tak som bol nejakú dobu (asi 2 týždne) bol bez tlačiarne, že hádam sa to CD niekde nájde. Lenže dneska ma napadlo stiahnuť i ho. Tak som dnes našiel na oficiálnej stránke HP driver k tejto tlačiarni a nainštaloval som ho. Bolo to presne to isté ako to čo bolo na tom CD. Tak som dúfal že to pôjde. Lenže čo to. Tlačiareň sa mi naďalej nezobrazovala a keď si chcem ísť pozrieť či je pripojená v HP solution center, alebo v Digital imaging monitor, tak mi tam vyhodí túto tabuľku.

Tak ma napadlo že to skúsim cez pridanie hardvéru. Lenže tam nikde svoju tlačiareň ako nenainštalovaný hardvér nemám. A káble mám správne pripojené (veď pred 2 týždňami mi ešte normálne išla. Prosím poraďte niečo.

EDIT : samozrejme som tlačiareň najprv znovu odinštaloval, až potom po reštarte PC som ju išiel pozrieť medzi nenainštalovaný HW.