dík
CD měnič Philips RC 026 schema
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior
CD měnič Philips RC 026 schema
Zdravím mám to již zmiňovaný měnič do auta na 6 CD (P406), který má kulatý konektor (výstup). Bohužel je nefunkční a zaruka není
. Jenomže tu mám ještě jeden měnič a to z Jeep na 10Cd, který má ovšem hranatý konektor. Napadlo mě, že bych mohl přepájet konektor z toho Philipsu na ten Jeep. Jenomže, mam schema zapojení jek pro Jeep měnič a pro Philips tu nikde není a to ani v návodu od auta, ani v návodu přímo od radia a měniče. tak hledám a hledám anikde nic ČESKY. Potřebuji, achema jak je ten konektor, tak, kde je L, P audio atd.
dík
dík
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
-
guest
Re: CD měnič Philips RC 026 schema
Zkus to vyfotit. Kolik je tam drátů, 3 ? GND, L a P /případně přední a zadní repro/. To by neměl být problém vyzkoušet. BTW by to mělo být označeno na plošném spoji kam je ten konektor připojený.
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: CD měnič Philips RC 026 schema
Případně se poptej tady: http://www.elektroworld.info/modules.php?name=Forums
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6 Odpovědi
- 7874 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od walderan