CD měnič Philips RC 026 schema

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Fox8
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

CD měnič Philips RC 026 schema

Příspěvekod Fox8 » 22 úno 2009 11:20

Zdravím mám to již zmiňovaný měnič do auta na 6 CD (P406), který má kulatý konektor (výstup). Bohužel je nefunkční a zaruka není ;). Jenomže tu mám ještě jeden měnič a to z Jeep na 10Cd, který má ovšem hranatý konektor. Napadlo mě, že bych mohl přepájet konektor z toho Philipsu na ten Jeep. Jenomže, mam schema zapojení jek pro Jeep měnič a pro Philips tu nikde není a to ani v návodu od auta, ani v návodu přímo od radia a měniče. tak hledám a hledám anikde nic ČESKY. Potřebuji, achema jak je ten konektor, tak, kde je L, P audio atd.

dík ;)
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: CD měnič Philips RC 026 schema

Příspěvekod guest » 22 úno 2009 11:30

Zkus to vyfotit. Kolik je tam drátů, 3 ? GND, L a P /případně přední a zadní repro/. To by neměl být problém vyzkoušet. BTW by to mělo být označeno na plošném spoji kam je ten konektor připojený.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: CD měnič Philips RC 026 schema

Příspěvekod El Diablo » 22 úno 2009 11:48

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”