Caf,
Potřeboval by sem nabootovat do dosu, ktery by mi podpořil tuhle cd/dvd mechaniku HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20, tak když vytáhnu to bootovatelné cd s tím ms-dosem pro tuto cd/dvd, tak po vložení nebootovatelného cd mi najede jeho obsah, se kterým se pak bude dát dále pracovat zejména se soubory exe.
Zkoušel jsem vypálit obraz iso windows me, ale při podpoře cd/dvd vypisovalo chybu device driver not found MSCD001;
Tak mě napadlo jestli existuje nějaký iso bootovatelný soubor s vistama s podporou cd-rom.
Ale to taky na něčem selhalo.
Zkoušel jsem live cd i boot cd nic nepomáhá....
Thx za radu;
boot do dosu s podporou cd-rom
Re: boot do dosu s podporou cd-rom
zkus hledat http://www.bookcase.com/library/softwar ... cdrom.html nebo http://www.bootdisk.com/bootdisk.htm
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
J díky takže hledal jsem par minut a nenašel sem co sem potřeboval,...
Jinak pls mohl by si mi objasnit problematiku toho prvního odkazu bookkase. Zkoušel jsem si vypálit ten ATACD je to exe soubor. N nenabotovalo mi to je vše co chápu. Jinak ten druhý odkaz je tam také spousta souborů ale nevím, který si vybrat? Co je to W2k = W2ksect.bin? a jiné kam se s tím dostanu? potřebuju se dostat do dosu a mít podpořenou cd-rom. Děkuji za radu.
Jinak pls mohl by si mi objasnit problematiku toho prvního odkazu bookkase. Zkoušel jsem si vypálit ten ATACD je to exe soubor. N nenabotovalo mi to je vše co chápu. Jinak ten druhý odkaz je tam také spousta souborů ale nevím, který si vybrat? Co je to W2k = W2ksect.bin? a jiné kam se s tím dostanu? potřebuju se dostat do dosu a mít podpořenou cd-rom. Děkuji za radu.
napiš mě sem Tvůj email a až budu doma, tak Ti zašlu soubor, ten jen spustíš, nainstaluješ a zavede Ti ovladač i s nastavením pro autoexec.bat a cdromka pojede. Jen to musím doma najít, holt už je to nějaký pátek.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
odeslal jsem Ti instalačku na SZ, pak napiš výsledek 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1859
-
od Luk4579
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 22:39
-
- 5
- 9019
-
od Stenatko
03 dub 2025 21:42
-
-
ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4756
-
od Zivan
15 srp 2024 09:16
-