Prosím o kontrolu MWAV logu

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Hrochoroh
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Prosím o kontrolu MWAV logu

Příspěvekod Hrochoroh » 20 úno 2009 23:12

Prosím o kontrolu MWAV logu :

Objekt "Parentis Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "Parentis Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "Conducent FlexPak Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "Spyware.NetScreenWatch Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "Spyware.SmartPCKeylog Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "WinFixer/ErrorSafe Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "WinFixer/ErrorSafe Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "CyberSitter Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "Cutwail Trojan" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.

Díky

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Prosím o kontrolu MWAV logu

Příspěvekod jaro3 » 21 úno 2009 09:28

Pokud máš problémy pošli log z HJT.Log MWAV O.K.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Hrochoroh
nováček
Stav:

Příspěvekod Hrochoroh » 21 úno 2009 17:20

Vážné problémy nemám (doufám :-)). Ke scanu MWAVem mě přiměl problém s přihlašováním do jednoho fóra, kdy mě to tam nechtělo pustit a vyžadovalo to po mně novou registraci. Ukázalo se ale, že problém nejspíš není na straně mého PC, ale změny učiněné webmasterem na straně toho fóra.
Pokud je MWAV log O.K., tak moc díky za ujištění a tímto je věc nejspíše vyřešena.
Díky

Hrochoroh
nováček
Stav:

Příspěvekod Hrochoroh » 21 úno 2009 17:42

....nicméně pro jistotu, pokud budeš ochotný zkouknout log HJT, zde je. Díky moc.

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 17:36:50, on 21.2.2009
Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP3 (6.00.2900.5512)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\EvtEng.exe
C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\S24EvMon.exe
C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\WLKeeper.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\ASUS\Mobile Theater\Kernel\TV\CLCapSvc.exe
C:\Program Files\ASUS\Mobile Theater\Kernel\CLML_NTService\CLMLServer.exe
C:\Program Files\ASUS\Mobile Theater\Kernel\CLML_NTService\CLMLService.exe
C:\WINDOWS\system32\RemoteControlService.exe
C:\WINDOWS\ATK0100\HControl.exe
C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE
C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe
C:\Program Files\ASUS\Power4 Gear\BatteryLife.exe
C:\Program Files\Wireless Console 2\wcourier.exe
C:\Program Files\Intel\Wireless\bin\ZCfgSvc.exe
C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\ifrmewrk.exe
C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\EOUWiz.exe
C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe
C:\WINDOWS\system32\PSIService.exe
C:\Program Files\Java\jre6\bin\jusched.exe
C:\Program Files\ASUS\Splendid\ACMON.exe
C:\Util\eManager\EventManager.exe
C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\RegSrvc.exe
C:\Program Files\Microsoft ActiveSync\Wcescomm.exe
C:\Program Files\ASUS\Mobile Theater\Kernel\TV\CLSched.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Util\MailTime\MailTime.exe
C:\Program Files\Toshiba\Bluetooth Toshiba Stack\TosBtMng.exe
C:\WINDOWS\system32\ACEngSvr.exe
C:\PROGRA~1\MICROS~3\rapimgr.exe
C:\Program Files\Yahoo!\Widgets\YahooWidgetEngine.exe
C:\Program Files\Toshiba\Bluetooth Toshiba Stack\TosA2dp.exe
C:\Program Files\Toshiba\Bluetooth Toshiba Stack\TosBtHid.exe
C:\Program Files\Toshiba\Bluetooth Toshiba Stack\TosBtHsp.exe
C:\Program Files\Yahoo!\Widgets\YahooWidgetEngine.exe
C:\Program Files\Toshiba\Bluetooth Toshiba Stack\tosOBEX.exe
C:\WINDOWS\ATK0100\ATKOSD.exe
C:\WINDOWS\system32\wbem\wmiapsrv.exe
C:\Program Files\Toshiba\Bluetooth Toshiba Stack\tosBtProc.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\PROGRA~1\Intel\Wireless\Bin\Dot1XCfg.exe
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
c:\A\00\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = about:blank
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Odkazy
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: Spybot-S&D IE Protection - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In SSV Helper - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\ssv.dll
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll
O2 - BHO: JQSIEStartDetectorImpl - {E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C} - C:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\ie\jqs_plugin.dll
O4 - HKLM\..\Run: [HControl] C:\WINDOWS\ATK0100\HControl.exe
O4 - HKLM\..\Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [SynTPEnh] C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Power_Gear] C:\Program Files\ASUS\Power4 Gear\BatteryLife.exe 1
O4 - HKLM\..\Run: [Wireless Console 2] C:\Program Files\Wireless Console 2\wcourier.exe
O4 - HKLM\..\Run: [IntelZeroConfig] "C:\Program Files\Intel\Wireless\bin\ZCfgSvc.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [IntelWireless] "C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\ifrmewrk.exe" /tf Intel PROSet/Wireless
O4 - HKLM\..\Run: [EOUApp] "C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\EOUWiz.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Java\jre6\bin\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [ACMON] C:\Program Files\ASUS\Splendid\ACMON.exe
O4 - HKLM\..\Run: [gemstrmw] C:\WINDOWS\system32\gemstrmw.exe /r
O4 - HKCU\..\Run: [Event Manager] "c:\Util\eManager\EventManager.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [H/PC Connection Agent] "C:\Program Files\Microsoft ActiveSync\Wcescomm.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [MailTime] C:\Util\MailTime\MailTime.exe
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O4 - Startup: Yahoo! Widget Engine.lnk = C:\Program Files\Yahoo!\Widgets\YahooWidgetEngine.exe
O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\reader_sl.exe
O4 - Global Startup: Bluetooth Manager.lnk = ?
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Excel - c:\program files\microsoft office\office11\excel.exe
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Office Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Create Mobile Favorite - {2EAF5BB1-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - C:\PROGRA~1\MICROS~3\INetRepl.dll
O9 - Extra button: (no name) - {2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - C:\PROGRA~1\MICROS~3\INetRepl.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Vytvořit mobilní oblíbenou položku… - {2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - C:\PROGRA~1\MICROS~3\INetRepl.dll
O9 - Extra button: Zdroje informací - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Spybot - Search & Destroy Configuration - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O16 - DPF: {1AE23F24-D3E4-4C57-8468-6618B9B8B70F} (ICASign Class) - https://ib24.csob.cz/Comp/IcaSignerCZ.cab
O16 - DPF: {30528230-99f7-4bb4-88d8-fa1d4f56a2ab} (Installation Support) - C:\Program Files\Yahoo!\Common\Yinsthelper.dll
O16 - DPF: {4C3CEE0B-4F2F-44C3-9586-4368F3200143} (ICApki Class) - http://download.ica.cz/icapki.cab
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{3AFF9360-03B7-4297-9752-CD0CCD485CEF}: NameServer = 195.70.130.1,195.70.130.19
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{C99579C5-FB50-4B0A-96E0-BCB426B286EE}: NameServer = 195.70.130.1,195.70.130.19
O23 - Service: Ad-Aware 2007 Service (aawservice) - - (no file)
O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: Autodesk Licensing Service - Autodesk - C:\Program Files\Common Files\Autodesk Shared\Service\AdskScSrv.exe
O23 - Service: C-DillaCdaC11BA - Macrovision - C:\WINDOWS\system32\drivers\CDAC11BA.EXE
O23 - Service: CyberLink Background Capture Service (CBCS) (CLCapSvc) - Unknown owner - C:\Program Files\ASUS\Mobile Theater\Kernel\TV\CLCapSvc.exe
O23 - Service: CyberLink Task Scheduler (CTS) (CLSched) - Unknown owner - C:\Program Files\ASUS\Mobile Theater\Kernel\TV\CLSched.exe
O23 - Service: CyberLink Media Library Service - Cyberlink - C:\Program Files\ASUS\Mobile Theater\Kernel\CLML_NTService\CLMLServer.exe
O23 - Service: Intel(R) PROSet/Wireless Event Log (EvtEng) - Intel Corporation - C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\EvtEng.exe
O23 - Service: ITE Remote Control Service (ITECIRService) - ITE Tech. Inc. - C:\WINDOWS\system32\RemoteControlService.exe
O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - Sun Microsystems, Inc. - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
O23 - Service: ProtexisLicensing - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\PSIService.exe
O23 - Service: Intel(R) PROSet/Wireless Registry Service (RegSrvc) - Intel Corporation - C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\RegSrvc.exe
O23 - Service: Intel(R) PROSet/Wireless Service (S24EventMonitor) - Intel Corporation - C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\S24EvMon.exe
O23 - Service: Intel(R) PROSet/Wireless SSO Service (WLANKEEPER) - Intel(R) Corporation - C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\WLKeeper.exe

--
End of file - 8994 bytes

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 21 úno 2009 18:33

Zavři ostatní aplikace a prohlížeče, odpoj se od netu a fixni v HJT:

Kód: Vybrat vše

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = about:blank
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
O4 - HKLM\..\Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE

takže jestli nejsou problémy,tak vyčisti systém CCleanerem
Vše.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.

Hrochoroh
nováček
Stav:

Příspěvekod Hrochoroh » 21 úno 2009 19:53

Díky, fixnul jsem a vyčistil CCleanerem.
Ještě mě v poslední době trápí jedna věc. Nejde mi spustit Regcleanr (Jouni Vuorio). V minulosti jsem jej běžně používal. Po spuštění nic nenaběhne - ve správci úloh ale Regcleanr.exe běží. Nevím co s tím...
Díky za tvůj čas.
MArtin

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 22 úno 2009 14:42

Tak to mě napadá jen reinstal, nebo Ti blokuje antivir-NOD32 či Spybot, projdi nastavení , zda není v karanténě.

Hrochoroh
nováček
Stav:

Příspěvekod Hrochoroh » 22 úno 2009 17:09

Reinstalu bych se rád vyhnul. NOD v karanténě nic nemá, zkusil jsem ho i vypnout a pak spustit Regcleanr, ale žádná změna. U Spybotu netuším, jak bych mohl vyzkoušet jestli to neblokuje on, napovíš prosím? Stačí ťuknout :-). Díky

p.s. Používám taky Spywareblaster, pokud to může mít vliv.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 22 úno 2009 17:19

Počkej na memphista , který by Ti mohl poradit.Já nemám ani jeden..

Hrochoroh
nováček
Stav:

Příspěvekod Hrochoroh » 22 úno 2009 17:32

Díky, mám memphista nějak kontaktovat nebo jen počkat?

Ještě jsem našel informace, že Regcleaner se údajně brání spuštění na víceprocesorových strojích - viz. tyto odkazy:
http://usenet.jyxo.cz/cz.microsoft.podp ... istru.html
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... r/diskuse/

Ale stejně se mi to moc nezdá, protože jsem ho na tomto PC dříve běžně používal :-(

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 22 úno 2009 17:37

Mě také ne, asi ho spíše něco blokuje.
Používal jsem stažení odsud:
http://majorgeeks.com/download460.html

Hrochoroh
nováček
Stav:

Příspěvekod Hrochoroh » 22 úno 2009 17:45

Použil jsem tvůj odkaz, ale je to stále stejné.
Ještě jsem zkusil pustit ho v režimu kompatibility Win98 - Regcleaner se sice spustí, ale je nestabilní. Při požadavku na nějakou činnost zatuhne nebo rovnou spadne.

Zpět na “HiJackThis”