Dobrý den,
mám Win Vista 32kb, OEM verze k notebooku. Browser Mozilla Firefox aktualizovaná. Připojení k internetu od Vodafone USB modem EDGE.
Začala se mi v poslední době objevovat tato tabulka, zejména když se dole objeví adresa přesměrování na zahraniční servery. Čím to může být? Potřebujete ještě nějaké další informace??
Ostatním to neděla, začala jsem si toho všímat na jednom diskuzním foru, tyto potíže již mám jen já a admin neví co s tím. Pomůže někdo??
Závada v přístupu na stránky, pomůže někdo? Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Závada v přístupu na stránky, pomůže někdo?
Vyzkoušel bych tento problém v jiném prohlížeči ,třeba Internet Explorer ,jestli se tento problém projeví i zde. Jestli ne,tak je to na 99,99% chyba FF. Neinstalovala jsi nějaké doplňky do něho? Jaký používáš firewall ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj, díky za tip, teď zkouším explorer, napadlo mě to dříve a zatím se ta chyba neobjevila.
že by FF udělal chybnou aktualizaci??
Firewall windowsovskej, tudíž žádnej
, dneska jsem dělala antivir kontrolu, tak trojan smazanej, ale byl v RAR souboru, jinak spyware nenalezen, vše oka, tak nevím kde je chybka... :(
Doplňek mám jen jeden a tím je skin, ale ten mám již dloooouho... snad tak ze dva roky určitě... jen firefox si stahuje aktualizace, tak jedině tam museli udělat nějakou chybu. Teď to mám spuštěno na iExploreru to forum a šlape, tak uvidíme... jinak nějaký další návrh co s tym?
Nainstalovala jsem dnes další firewall, spyware terminator ,tak uvidíme
že by FF udělal chybnou aktualizaci??
Firewall windowsovskej, tudíž žádnej

Doplňek mám jen jeden a tím je skin, ale ten mám již dloooouho... snad tak ze dva roky určitě... jen firefox si stahuje aktualizace, tak jedině tam museli udělat nějakou chybu. Teď to mám spuštěno na iExploreru to forum a šlape, tak uvidíme... jinak nějaký další návrh co s tym?
Nainstalovala jsem dnes další firewall, spyware terminator ,tak uvidíme
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Firewall, antivir a antispyware s rezidentním štítem, vždy od každého jen jeden. Jinak si koleduješ o problémy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ok ok vypla jsem terminátora... takže mám jen WIN firewall.. antivir avast!
- Starlett
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To už spíš radši vypni tu Windowsáckou náhražku a pořid si něco výkonnějšího... Za sebe doporučuju Kerio
Is it a bug or a feature?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Mno tak tohle můj problém nevyřešilo..
Sundala jsem Mozillu a nainstalovala Operu. Je po problému.
Že by FF vydal špatnou aktualizaci? Ale to by potom dělalo více lidem nejen mě... nechápu...
Sundala jsem Mozillu a nainstalovala Operu. Je po problému.
Že by FF vydal špatnou aktualizaci? Ale to by potom dělalo více lidem nejen mě... nechápu...
-
- Pohlaví:
No, ja teda nevim, ale kdyz uz jsi so to vlastne vyresila, tak ti napisi, ze to mas spis spatne ty
Kdyz vidim, ze jsi si na Mozille ani neprizpusobila listu ..kde si vkladas ikony pro rychle otevreni stranky, a na misto toho tam mas porad to tovarni nastaveni zalozek, tak to vypada, ze ...asi to nebude spatnou aktualzaci, ale spis nastavenim, pripadne necim co si spolu nerozumi v Mozille.
Pises, ze mas jen jeden doplnek - vzhled, ale browser si stahne plnu -rpizpusobeni- pluginu, aby mohl fungovat.
A kdyz odintalujes Mozillu, musis dat pryc i veskere pluginy, atd, smazt to i rucne, nez jen prostou odinstalaci, protze to si kompl zapamatuje a pri opetovne instalci Mozilly se to vlastne jakoze nastavi podle tech instalovanych pluginu.
Tak kdyz to chce vyresit, musis dat Mozillu uplne pryc, a znova -na cisto- instalovat.
Jinak je dobry, ze se smejes, ze nemas zadnej firewall, ..tudis zadnej. ..to jiste hodne vypovida o tom, v jakem stavu asi tvuj kompl je - bude. Klidne muzes mit zavirovanou Mozillu, apod., ..ale kdyz se sama sobe zasmejes, jak je to v pohode nemit teda jakoze -zadnej- firewall, tak to bud rada, ze ti neslo jenom toto. A tim, ze jsi dala Operu jsi to nevyresila, spis jenom presunula nekam jinam a casem se ti to projevi.
..ale ono se casem jiste prida neco vice
jeslti k cisteni a udrzbe pristupujes takto ..s usmenvem nemit vlastne zadnej firewall (to pak aji sveci o tom, ze kompl pravdepodobne ani necistit, a jedinej anti-vir pusteny sem-tam, to jiste nevytrhne).
Kdyz vidim, ze jsi si na Mozille ani neprizpusobila listu ..kde si vkladas ikony pro rychle otevreni stranky, a na misto toho tam mas porad to tovarni nastaveni zalozek, tak to vypada, ze ...asi to nebude spatnou aktualzaci, ale spis nastavenim, pripadne necim co si spolu nerozumi v Mozille.
Pises, ze mas jen jeden doplnek - vzhled, ale browser si stahne plnu -rpizpusobeni- pluginu, aby mohl fungovat.
A kdyz odintalujes Mozillu, musis dat pryc i veskere pluginy, atd, smazt to i rucne, nez jen prostou odinstalaci, protze to si kompl zapamatuje a pri opetovne instalci Mozilly se to vlastne jakoze nastavi podle tech instalovanych pluginu.
Tak kdyz to chce vyresit, musis dat Mozillu uplne pryc, a znova -na cisto- instalovat.
Jinak je dobry, ze se smejes, ze nemas zadnej firewall, ..tudis zadnej. ..to jiste hodne vypovida o tom, v jakem stavu asi tvuj kompl je - bude. Klidne muzes mit zavirovanou Mozillu, apod., ..ale kdyz se sama sobe zasmejes, jak je to v pohode nemit teda jakoze -zadnej- firewall, tak to bud rada, ze ti neslo jenom toto. A tim, ze jsi dala Operu jsi to nevyresila, spis jenom presunula nekam jinam a casem se ti to projevi.
..ale ono se casem jiste prida neco vice

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Závada v přístupu na stránky, pomůže někdo? Vyřešeno
PinkGirl: nevím proč se do mě takhle navážíš, takhle mi ta mozilla fungovala rok a půl. A v pohodě. Na nějaké nastavení kašlu, stačilo mi to tak, jak to jelo. Dělala jsem pravidelnou aktualizaci všeho možného, pravidelně projížděla antivirem a kontrolovala HiJack this -em, jehož logy jsem posílala kamarádovi - správci sítě v jedné firmě na kontrolu. Pravidelné čištění PC je snad samozřejmostí a registry to samé. A programy ať už mozillu nebo něco jiného odinstalovávám přes program, ne přes windows, kde mi program hned ukazuje kde co kdy bylo nainstalováno a kde všude si to vnořilo složky a co vše chci odstranit. Takže údržba PC byla je a bude.
Děkuji všem za zájem a pomoc, tady už jsem skončila. Nashledanou.
Děkuji všem za zájem a pomoc, tady už jsem skončila. Nashledanou.
-
- Pohlaví:
kamculenka píše:Mno tak tohle můj problém nevyřešilo..
..kdyz to tvuj problem nevyresilo, tak se zase nekdo jiny zasmal tvym vyjadrenim, kde se zase zasmejes tomu, ze ..firewall mam tudiz zadnej. to se to potom dobre rika, ze to problem nevyresi, kdyz sama se smeji tomu, jak nekvalitne mam kompl zabezpecen.
Coz odpovida i tomu, ze kompl jakoze kontroluje kamarad, ..super kamos, kterej jakoze dela na komplech a ani ti nedoporuci firewall. Takovy jsou nejlepsi :) Ja jako hloupa holka pres komply kamoskam pomaham s komplama a to jsem tak blba a presto jim nainstaluji zakladni ochranne programy, jako je i firewall. Tak to je v pohode, ze to tvuj probem nevyresilo, jak pises, ...on to jiste zachrani ten kamos. Takovejch spravcu site jsou plne fora

ahooojda

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 4609
-
od Hoff
Zobrazit poslední příspěvek
19 říj 2024 09:25
-
-
- 5
- 1970
-
od jurasek9
05 pro 2024 07:50
-
-
Poradí mi někdo dobré offline hry pro telefon nubia. Příloha(y)
od pidlo » 23 čer 2024 14:48 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3912
-
od MrVoltz
25 čer 2024 21:49
-
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 4949
-
od Minapark
30 srp 2024 09:29
-
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4279