QIP Verze?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: QIP Verze?
to Argoneus: nevím, proč by verze 8080 nešla. doteď na ní pořád jedu a funguje bez problémů
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Dobre ja si asi ten infium stahnu ale porad mam problem mu porozumet pac je tam toho moc tech protokolu nejde si ten infium jenom stahnout na protokol ICQ pac stejne lidi okolo me pouzivaj ICQ dekuji za odpoved

Já sice Infinium používám na svém notebooku, ale doma na stolním používá rodina QIP 2005, od verze 8080 to šlo rychle, protože v tu dobu měnili icq často protokol, nová verze vyšla vždy pár hodin po změně protokolu :-)
memphisto: souhlasim, nebýt pořád vyskakovací hlášky o nové verzi, ani bych rodině nepřeinstaloval :-)
Swll: K Infinium, od nedávné verze bohužel nejde vypnout ten protokol QIP, takže můžeš mít zaplej jen ten QIP a ICQ protokol.
memphisto: souhlasim, nebýt pořád vyskakovací hlášky o nové verzi, ani bych rodině nepřeinstaloval :-)
Swll: K Infinium, od nedávné verze bohužel nejde vypnout ten protokol QIP, takže můžeš mít zaplej jen ten QIP a ICQ protokol.
Naposledy upravil(a) Apl dne 25 úno 2009 18:28, celkem upraveno 1 x.
NB: ASUS N53SV-S1803V (Intel Core i7 2670QM Sandy Bridge, 6GB RAM, HDD 750GB, NVIDIA GeForce GT540M 2GB, Windows 7 Home Premium CZ x64)
u infia jde ty jednotlivý protokoli povypínat kromě toho qipáckýho na to sem nepřišel jak ale to ničemu nevadí
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

Vypnout ho nemůžou a aktualizace protokolu pro ně není nic složitýho, takže pro ty co u něj chtějí zůstat to budou dělat nadále 

NB: ASUS N53SV-S1803V (Intel Core i7 2670QM Sandy Bridge, 6GB RAM, HDD 750GB, NVIDIA GeForce GT540M 2GB, Windows 7 Home Premium CZ x64)
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
QIP infium je graficky přeplácaný, oproti tumu je QIP 8080 graficky přehledný a spolehlivý. Rozdíly je zbytečný hledat 

No tak ja si ho necham me stejne prijde ze je lepsi ale to je asi vec nazoru ale zustanu u 2005 

- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Koukám samá chytrá hlava. QIP protokol v Infiu vypnout nejde, ale jsou k dispozici verze, které ho mají již deaktivován. Mrkni třeba sem a stáhni si PafoPack. Máš to již očesané, navíc není nutná instalace a v této verzi už jsou obsaženy nejužitečnější doplňky (např. počasí, TV program, RSS, aj.), které samosebou můžeš vypnout, pokud je nebudeš chtít používat. Že je graficky přeplácaný, no ehm. QIP 2005 samosebou nezruší, ale už ho nadále nebudou vyvíjet, budou už vycházet jen tzv. 'udržovací' verze, stejně jako již nějakou dobu. Narozdíl od toho Infium má budoucnost, za největší výhody se dají považovat: podpora unicode, pluginy, dále, že je multiprotokolový. V neposlední řadě také grafické doplňky jako jsou smajlíky, skiny, ikonky statusů se budou dělat už jen pro Infium. QIP 2005, jak jsem již psal, patří do šrotu. Nevím tedy proč u něj zůstávat.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Spyke
proboha
Nevidím jedinej důvod proč by rušili QIP 2005 když na něm jede 86,1% lidí
To znamená že většina, čili půjde do kytek infium

Nevidím jedinej důvod proč by rušili QIP 2005 když na něm jede 86,1% lidí

- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tvé 'Proboha' je namístě, bohužel obráceně. Čtení zřejmě není Tvou silnou stránkou, cituji co sem napsal 'QIP 2005 samosebou nezruší, ale už ho nadále nebudou vyvíjet..'. Kde v tom vidíš zmínku o tom, že ho zruší? Možná by nebylo od věci občas použít hlavu nebo alespoň Google a vyhledat si potřebné informace, aby si pak neplodil takovéto blbosti. Napsal si, že do kytek půjde Infium. Heh, tomu se nedá než zasmát. Akorát je vidět, že nevíš co píšeš a jen si domýšlíš. Čili příště nepiš své 'domněnky', ale raději fakta. Zřejmě nevidíš rozdíl mezi 2005 a Infiem, a tudíž si nedokážeš odvodit který z nich má budoucnost. Navíc si to nemusíš ani domýšlet, je to fakt, stačí umět hledat nebo alespoň něco vědět. Qip 2005 se už nějakej pátek jen udržuje. Navíc výhody Infia sem již vypsal, bohužel pro Tebe je to zřejmě psané jazykem, kterému tolik nerozumíš, jak sem se již mohl hned na začátku přesvědčit. Radno mluvit, natož vysvětlovat.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
Mě teda Qip 2005 stačí,zvládne vše co po něm potřebuju a nejsou s ním problémy. K tomu Infiumu, jednou jsem ho zkoušel a přišel mi takový nepřehledný,navíc kraviny jako počasí,Tv program atd. fakt nepotřebuju. Smajlíky používám klasické(neanimované), které jsou už od dob icq 5.0 jestli se nepletu 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Klávesnice - verze s úzkým levým Shiftem?
od Grander » 09 led 2025 18:10 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1202
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 18:10
-
-
- 1
- 2598
-
od petr22