Zdravim. Už zde mám téma o spojení pc s televizí...souvisí to s tím. Kámoš (má vystudovanou nějakou elektrikářskou školu, docela borec) mě poradil, abych žlutý kabel " ošmelil" tím, že do toho dám 2 špendlíky (všechno to bylo na obrázku, který nyní nemám k dispozici). Vše jsem udělal podle návodu, počítač běžel, najednou taková hnědá textura a černo. Od tý doby když pustim pc, tak při pouštění to s tou grafikou 2x pípne a pak as 7x za sebou eště. Vlastně to pípá stejně jako kdyby tam grafika nebyla. Když tam dám starou Radeon x300 256Mb tak to nepípne, ale ani bios nenaběhne. Monitor jako kdyby vůbec nedostal signál. Grafika ani základní deska nesmrdí spáleninou. Zkoušel jsem jiný zdroj (redstar 400w), procesor (celeron 2,6GHz), ramky vyměnit, nic nezabralo. Nyní jsem zcela bezradný. Kdybych měl v okolí někoho s pcie, kdo by byl ochotný tu grafiku vyzkoušet, neváhal bych, ale takhle je to nemožné. Navíc nevím jestli není něco se základní deskou. Jiný komponenty myslím že byly v pohodě. Abyste měli trošku přehled o tom co jsem dělal, tak 5. pin na S-videu ...v tom byl špendlík z prostředního kruhu žlutého kabelu. A vnější kruh byl spojený špendlíkem na 6. pin. Mezi nima byl daný papír aby nedošlo k vodivosti. Nyní bych požádal o brzké vyřešení (táta tu má malý rozlišení a když ho změnim, nadává

). Dík moc moc moc

Edit: tak tohle je ten obrázek
http://liltux.files.wordpress.com/2007/07/svideo.jpg toho špendlíkování