A pokročilejší si už vyhledá co mu více vyhovuje.
zakazují microsoftu přidávat IE do windows
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior
Re: zakazují microsoftu přidávat IE do windows
Laikovi je jedno v čem serfuje a rozdíl prakticky nepozná. Takže se spokojí stím co má a je spokojen.
Nejde o to, zda přidávat nebo ne, jde o to, aby IE nebyl s operačním systémem tak provázán. Odinstalovat sice jde, ale s riziky. Tak se normální internetový prohlížeč nechová.
Pokud by byl způsobilý odinstalace, tak jako každý jiný program, tak budu spokojen a při instalaci OS může být klidně instalován automaticky.
Ovšem běžným uživatelům je to zcela jedno.
Pokud by byl způsobilý odinstalace, tak jako každý jiný program, tak budu spokojen a při instalaci OS může být klidně instalován automaticky.
Ovšem běžným uživatelům je to zcela jedno.
- RudolfM
- Level 1.5

- Kontaktovat uživatele:
Tak, tak, běžným uživatelům je to jedno čím prohlížejí internet a proto taky ve statistikách IE vede. Někteří taky třeba ani nevědí, že existuje něco jiného než IE. A jinak proč by si do svého výrobku Win nemohl Microsoft dávat další svůj výrobek.
Jinak si myslím, že to všechno je jenom proto, že ostatním prohlížečům se nedaří prosadit na trhu tak jak by si představovali. On takový FF kdyby měl třeba 40% trhu tak by asi tak nekřičel a to stejné ostatní, vždyť tam jde v první řadě jen o peníze a o uživatele jde jenom jako o jejich zdroj.
Co se týče porovnání kvalit tak si myslím, že všechny včetně toho zatracovaného IE jsou stejně dobré, každý má trochu něco jiného a to je dobře ( auta jsou taky každé jiné a přece stejné ) a tak si každý může vybrat co chce.
Mně se právě líbí ta možnost volby, že si stáhnu co chci a nenutí mně to nikdo instalovat abych to pak třeba hned mazal.
Tak jak to je s IE je to správné.
Jinak si myslím, že to všechno je jenom proto, že ostatním prohlížečům se nedaří prosadit na trhu tak jak by si představovali. On takový FF kdyby měl třeba 40% trhu tak by asi tak nekřičel a to stejné ostatní, vždyť tam jde v první řadě jen o peníze a o uživatele jde jenom jako o jejich zdroj.
Co se týče porovnání kvalit tak si myslím, že všechny včetně toho zatracovaného IE jsou stejně dobré, každý má trochu něco jiného a to je dobře ( auta jsou taky každé jiné a přece stejné ) a tak si každý může vybrat co chce.
Mně se právě líbí ta možnost volby, že si stáhnu co chci a nenutí mně to nikdo instalovat abych to pak třeba hned mazal.
Tak jak to je s IE je to správné.
-
flashparkprd
Dnes jsem našel pokračování, že prý IE8 půjde z WINDOWS 7 odinstalovat.
http://digitalne.stahuj.centrum.cz/microsoft-jde-vstric-eu-ie8-pujde-odinstalovat-z-windows-7/
http://digitalne.stahuj.centrum.cz/microsoft-jde-vstric-eu-ie8-pujde-odinstalovat-z-windows-7/
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek